Incendiu puternic la o hala de langa Gara Obor. Cladirea era folosita ca adapost de oameni ai strazii

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22

Flacari violente si amenintatoare au mistuit marti seara o hala din apropierea Garii Obor din Bucuresti. Valvataia s-a extins cu repeziciune pe o suprafata de doua sute de metri patrati, iar fumul gros se vedea de la departare.

Interventia militarilor chemati de urgenta a fost una dificila. In ciuda eforturilor depuse, cladirea dezafectata a ars in intregime.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Imobilul apartine CFR Calatori, dar, se pare ca era folosit ca adapost de oameni ai strazii.

 

Flacarile violente si fumul dens i-au alertat aseara pe oamenii care stau in vecinatatea Garii Obor din Bucuresti.

Martor: "Flacara a fost foarte mare pentru fumul se vedea de la o statia de tramvai departare. Am crezut ca arde gara."

Panicati, au sunat imediat la 112. O hala dezafectata a cazut prada valvataii care ameninta sa se extinda.

In scurt timp, limbile de foc au cuprins intreaga cladire, iar scheletul de lemn a cedat.

Martorii spun ca au auzit si o explozie.

Martor: "O masina care probabil avea patru-cinci litri de benzina si a explodat, de la care s-a propagat focul. Imediat dupa ce am sunat la 112 a iesit o flacara foarte mare, foarte mult fum, nu puteai sa respiri."

Pompierii au fost nevoiti sa mareasca dispozitivul de interventie. In total, au fost chemate sase autospeciale cu apa si spuma.

Claudiu Craciun, ISU Bucuresti: "Avand in vedere modul de manifestare al incendiului, am retras dispozitivele pana la o distanta de siguranta. Materiale din lemn , tot felul de materiale conbustibile, calea ferata nu a fost afectata, am luat impreuna cu colegii de la CFR masuri de siguranta prin oprirea curentului electric."

Si reprezentantii CFR au ajuns la fata locului. O ancheta va stabili de la ce a pornit incendiul. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO