Incendiu la un bloc de locuinte pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 18:28
Data publicarii: Joi 15 Septembrie 2011 07:11
Categorie: Stiri actuale

Dimineata de cosmar pentru locatarii unui bloc cu 9 etaje din Bucuresti. Flacari uriase, declansate de un scurtcircuit, au iesit prin geamurile unui apartament de la penultimul nivel, iar fumul gros a intrat si in alte 3 locuinte.

Nici ceilalti vecini nu au motive de fericire. Ce n-a topit valvataia, a stricat apa folosita de pompieri.

Buimaci si speriati, oamenii au fugit din case la 6 dimineata cand s-a dat alarma. La etajul 8 ardea cu flacari mari un apartament. Pericolul s-a extins rapid si la vecini.

Pompierii au fost nevoiti sa ridice o macara ca sa potoleasca incendiul. Pe casa scarii tabloul era jalnic. Aerul a devenit irespirabil de la fum, iar apa curgea siroie pe pereti si pe scari.

Militarii au folosit 10.000 de litri de apa si au impiedicat un dezastru. Datorita lor nu a murit nimeni. Exista insa pagube colaterale. Cel putin 15 locuinte din imobil au fost inundate.

Cel din casa caruia a pornit totul spune ca cineva i-a vrut raul.

Focul s-ar extins repede pentru ca proprietarul apartamentului avea foarte multe carti. Cantitatea uriasa de hartie a ajutat la propagarea incendiului. Pompierii anunta ca nici vorba de mana criminala. Infernul a fost declansat de un scurtcircuit produs la intalatia electrica. Niciunul dintre locatari nu avea asigurare pentru foc.

Incendiu puternic la o fabrica de vopseluri din Targoviste si la una de lapte din apropiere
Incendiu de proportii la o benzinarie din Prahova. Sase echipaje au intervenit
S-a ales cu arsuri pe 80% din suprafata corpului dupa ce o benzinarie din Baia Mare a sarit in aer
VIDEO PROTVPLUS.RO