Imagini de la nunta Olguței Vasilescu. Ipostaza în care a fost pozat Dragnea cu iubita

Ultima actualizare: 31-03-2019 09:58

A fost petrecere cu fast sâmbătă seară în Bănie. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul PSD Claudiu Manda şi-au unit destinele în faţa mai marilor partidului. Peste 500 de invitaţi au participat. 

Olguța Vasilescu şi Claudiu Manda au avut parte de o seară de neuitat. Cei mai de seamă invitaţi au fost şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, şi şeful guvernului, Viorica Dancila. Vezi în galeria foto a acestui articol imagini cu Liviu Dragnea și iubita lui, Irina. 

Dragnea a venit însoţit de iubita lui, Irina, alături de care a dansat tandru, aşa cum se vede în fotografii

Iar ţinutele au fost de gală, pe măsura evenimentului. Mireasa a purtat o rochie semnată de creatoarea de modă Roxana Butnaru, iar în aranjamentele florale au predominat florile preferate ale fostului ministru al Muncii.

Lia Olguta Vasilescu: "Numai lalele în toată sala, sunt florile mele preferate. Am un pic de emoţii, pentru că de fiecare dată mi se pare că reuşesc să pun toate lucrurile în ordine, dar să sperăm că totul va fi bine. Nu cred că o să avem luna de miere, pentru că o să fim în campanie electorală atunci."

În afară de muzică bună, invitaţii s-au delectat şi cu bucate alese, după cum a explicat mirele, după ce şi-a controlat emoţiile...

Claudiu Manda : "Ciudat, dar am emoţii la vârsta pe care o avem, chiar avem emoţii. O să avem meniu tradiţional oltenesc, aperitiv, friptură, sarmale, aperitiv, peşte, desert."

Naşii cuplului nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

Ovidiu Flori, naș: "Finilor le urez casa de piatră, ne-am pregătit mult. Este o seară de excepţie pe care le-o dedicam lor şi invitaţilor lor. Sunt tot felul de surprize."

Olguta Vasilescu şi Claudiu Manda sunt amândoi la a doua căsătorie şi au fiecare câte un băiat, dar spun că se gândesc deja la copii şi vor să-şi mărească familia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO