Horoscop 21 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele sărbătoresc un succes personal

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi foarte frumoasă. Putem descoperi o stare lăuntrică deosebită şi să construim tot ce-avem nevoie în jurul ei, să ne putem bucura de viaţă, să fim fericiţi.

Vibraţia zilei este 3 şi o să putem comunica deschis cu toţi cei dragi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 21 IULIE 2019 RAC

 

E posibil să apară cineva care să vă cucerească prin felul de a fi şi să vă rămână gândul la această persoană şi să vreţi să vă mai vedeţi. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să schimbaţi impresii, vă fixaţi şi alte întâlniri ca să plecaţi în excursie prin ţară, în străinătate.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

HOROSCOP 21 IULIE 2019 LEU

 

Cineva de care v-aţi despărţit va caută în speranţa că v-a trecut supărarea şi puteţi relua povestea de dragoste. Vă mobilizaţi din mers ca s-o porniţi spre o destinaţie de vacanţă, să luaţi o gură de aer proaspăt, să faceţi baie în mare, sau la munte undeva, într-un râu, în Dunăre.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă alăturaţi unui grup cu care aţi putea traversa ţara să vizitaţi lucruri şi prieteni pe care-i vedeţi mai rar. Se poate să vă caute cineva care aşteaptă un răspuns de la voi, să ştie dacă veţi lucra împreună, sau plecaţi în concediu, şi de abia după ce vă-ntoarceţi vedeţi încotro.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 BALANŢA

 

Se pare c-o să treceţi în revista nişte evenimente mondene care or să vă ajute să fie rampa de lansare pe scenă socială. O să vă bucuraţi de prezenţa unor rude care-or să fie de față când sărbătoriţi un succes personal, poate fi o nuntă chiar în familie. Sau se botează un copil.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 SCORPION

 

O să vă străduiţi s-ajungeţi la un eveniment care v-ar pune în legătură cu nişte oameni care vă pot ajuta în meserie, în afaceri. Se pare c-o să va-ntremati sufleteşte după ce-o să staţi de vorbă, chiar şi la telefon cu cineva de care sunteţi îndrăgostiţi şi-o să vă luaţi de acolo energie cât cuprinde.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă atragă privirile cineva care are mai multe lucruri în comun cu voi şi să formaţi un cuplu. O să treceţi în revista obiectivele turistice pe la care-aţi fi vrut s-ajungeţi în repetate rânduri, dar de fiecare dată a intervenit cineva şi n-aţi mai aterizat la destinaţia respectivă.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 CAPRICORN

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă ia aşa, cu binişorul, şi să daţi uitării suferinţele din dragoste. Se vor ivi câteva prilejuri să refaceţi punţile de comunicare afectivă cu cineva care v-a atins la coarda sensibilă şi cu care ştiţi că puteţi face casă bună.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Cineva cu care aţi mai încercat o relaţie sentimentală revine plin de speranţă că o să puteţi construi pas cu pas o relaţie de viitor. O să cheltuiţi nişte bani fără stres, c-o să intraţi în economiile pe care le-aţi strâns, ca să vă distraţi, să vă puteţi mişca, pentru că de bani mai faceţi rost.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 PEŞTI

 

O să primiţi o invitaţie la plimbare, la malul mării, la munte, în parc, ori să luaţi masa împreună, o cină romantică. O persoană nou apărută în peisaj n-o să vă lase indiferenţi şi o să visaţi la o viaţă fericită în doi, în compania acestei persoane - vedeţi ce iese.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 BERBEC

 

Se pare c-o să vă pice cu tronc cineva şi n-o să mai rupă nimeni vraja, o să rămâneţi conectaţi, se poate şi pe viaţă! Poate le faceţi pe plac copiilor care vor s-ajungă la mare, sau în parcul de aventuri, într-un escape room să simtă adrenalină şi îi duceţi.

HOROSCOP 21 IULIE 2019 TAUR

 

Se poate să vă facă o vizită cineva care o să rămână şi peste noapte dacă n-aveţi deja alt program şi nu plecaţi în vreo excursie. Se poate să vă refugiaţi la o căsuţă într-o zonă mai aerisita, să vă odihniţi, sau o fi la malul mării şi daţi o fugă pân-acolo, să vă refaceţi forţele.


HOROSCOP 21 IULIE 2019 GEMENI

 

Or să vă invite la un grătar, o aniversare, nişte prieteni şi dacă tot aveţi chef de socializare o să vă duceţi. E cineva care se roagă de multă vreme să ieşiţi împreună la plimbare, la masă, la un spectacol şi se poate de data asta să vă lăsaţi convinşi - şi să n-aveţi regrete.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă
Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă

Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă astăzi. O s-avem grijă de familie, de casă şi de noi, să nu ne lăsăm pe ultimul plan c-avem nevoie să ne-ncarcăm bateriile cu energii subtile.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

”Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
”Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti, şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.