Guvernul a aprobat subvenţii pentru ca elevii şi studenţii să îşi ia computere


Ultimul update: Miercuri 03 Aprilie 2019 21:09
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2019 21:04
Categorie: Stiri actuale
calculator

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că Guvernul a aprobat, miercuri, acordarea subvenţiei de 200 de euro pentru elevii şi studenţii care vor să îşi achiziţioneze un computer.

"A trecut prin Guvern - a devenit hotărâre de Guvern - un proiect prin care acordăm tinerilor - elevilor şi studenţilor până în 26 de ani - 200 de euro pentru achiziţionarea unui computer. Acest prioiect are şansa, spun eu, şi şansa o au cei care beneficiază de el, dar şi proiectul în sine - se derulează din 2004 fără întrerupere şi cred că este un lucru pozitiv, a fost tot timpul un lucru pozitiv, pentru că peste 300.000 de elevi şi studenţi au fost beneficiari", a anunţat ministrul Ecaterina Andronescu, după şedinţa de Guvern de miercuri, scrie News.ro.

Ea a adăugat că, în acest an, de prevederile hotărârii ar putea beneficia aproximativ 10.000 de tineri.

"Anul acesta, după informaţiile pe care le avem în minister, circa 10.000 de elevi şi studenţi pot să fie beneficiarii acestei hotărâri de Guvern, cred că este un lucru pozitiv pentru cei care aşteptau obţinerea acestei subvenţii pentru cumpărarea unui computer", a mai spus Andronescu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO