Greşeala hoţilor care au încercat să smulgă un bancomat din zid cu BMW-ul

Ultima actualizare: 15-01-2020 19:43

Secvențe ireale, surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin de materiale de construcții din Arad.

Mai mulți indivizi mascați au încercat să smulgă un bancomat fixat în podea. Un paznic și mai multe probleme pe care nu le-au pravazut, le-au dat planul peste cap. Indivizii au plecat fără pradă, iar acum sunt căutați de polițiști.

Indivizii au încercat să dea spargerea la ora patru dimineața și au sperat că nu vor fi întrerupți. Erau îmbrăcăți în haine închise la culoare și purtau cagule. Camerele de supraveghere ale magazinului - pe care le-au ignorat complet - le-au filmat toate mișcările.

În imagini, doi dintre ei forțează ușile de la intrare, după care sunt surprinși în timp ce se strecoară înăuntru și leagă bancomatul cu o bandă folosită la tractarea mașinilor.

Capătul celălalt al chingii era prins de un vehicul de teren al cărui șofer a accelerat puternic de două ori ca să smulgă automatul de bani din podea.

Dispozitivul a rămas însă înfipt în pardoseală, iar hoții au reușit să rupă doar ușa de la intrare.

Pavel Piroș, manager firmă de securitate: „Modul de prindere a bancomatului este prin șuruburi, bride, dibluri în pardoseală. În acest caz, se vede foarte bine că acesta a fost foarte bine prins atât în pardosea cât și în perete.”

În fața eșecului, indivizii au verificat de ce nu funcționează planul lor.

Apoi, s-au gândit să spargă un ghișeu de schimb valutar din interiorul magazinului. Exact atunci au fost surprinși de un paznic, care a dat alarma la 112.

Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt IPJ Arad: „Polițiștii desfășoară activități investigative în vederea indentificarii persoanelor și a autoturismului.”

Reprezentanții magazinului în incinta căruia era ampalsat bancomatul nu au dorit să facă declarații cu privire la acest incident.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO