Ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu. "Toată lumea ştia că asta doreşte"

Ultima actualizare: 15-01-2020 19:16

"Dumnezeu a luat-o la el pentru bunătatea ei", spun cu ochii în lacrimi prietenii și apropiații Cristinei Țopescu, plecată prea devreme dintre noi.

Cei care au iubit-o și i-au apreciat talentul, au trecut miercuri pe la capela cimitirului Bellu, ca să își poată lua rămas bun de la ea. Joi, trupul ei va deveni cenușă, așa cum i-a fost dorința.

Într-o liniște apăsătoare, prietenii și rudele Cristinei Țopescu au stat câteva ore la căpătâiul ei. Mama, îndurerată de dispariția fulgerătoare a Cristinei, a venit din străinătate să își ia rămas bun.

Reporter: „Cu cenușa ce se va întâmpla?”

Mama Cristinei: „O ducem într-un cavou. Și cu cățelul ăsta. ”

Reporter: „Unde, la Oradea?”

Mama Cristinei: „Nu aici, în București.”

Prieteni, foști colegi din redacțiile în care a lucrat Cristina Țopescu, oameni de la asociațiile pentru animale cu care colabora ea pentru salvarea necuvântătoarelor au venit cu flori.

Ticu Alexe: „E durerea așa mare, a fost un prieten adevărat adevărat. Îmi pare tare tare rău.”

La capela cimitirului Bellu au venit și oameni care nu au cunoscut-o, dar o apreciau.

Femeie: „Am văzut-o la televizor și am avut o admirație deosebită pentru ea, pentru felul de a fi. Păcat că a murit și a murit așa singură. Văd că acum e foarte multă lume aici în jurul ei, dar prea târziu.”

Au trimis coroane de flori șeful statului, colegi din Ministerul Sănătății, dar și Familia Regală a României, care i-a acordat Cristinei Țopescu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, după ce jurnalista a realizat un film documentar despre Familia Regală.

Joi, trupul ei va fi incinerat. Familia a vrut să respecte această dorință a Cristinei pe care a exprimat-o de mai multe ori de-a lungul vieții.

Monica Pop: „Dacă dorința ei a fost să fie incinerată, atunci să fie respectat și mi se pare normal. Toată lumea știa care o cunoștea, că asta dorește."

Cristina Țopescu s-a stins la doar 59 de ani, în locuința sa. Rezultatele analizelor făcute de medicii legiști vor fi gata peste câteva săptămâni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO