Gheorghe Nichita le cere scuze locuitorilor Iasiului: "Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum"


Ultimul update: Miercuri 13 Mai 2015 06:56
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015 18:45
Categorie: Stiri actuale

Intr-o scrisoare care trece de la realizarile sale ca primar la dosarul penal in care este implicat, edilul Iasiului, Gheorghe Nichita, le cere scuze locuitorilor acestui oras.

Le spune ca are frica de Dumnezeu si ca nu este un las. Plasat in arest la domiciliu, pentru ca a pus politia locala sa-i urmareasca amanta, Gheorghe Nichita scrie ca nu se astepta ca cei pe care-i iubea "sa profite de sinceritatea sentimentelor" sale.

"Inainte de toate, va rog sa primiti scuzele mele sincere. Acolo, in adancul sufletului vostru, va rog sa intelegeti parerile de rau ale omului Gheorghe Nichita. Va rog sa va ganditi la mine si altfel decat la primarul care dirijeaza santiere, elaboreaza proiecte ample de infrastructura si sprijina prin investitii masive invatamantul iesean. Va rog sa va ganditi la omul Gheorghe Nichita." - scrie primarul.

Dupa ce a trecut de partea..."de suflet", edilul nu a uitat, desigur, sa-si enumere si realizarile. In cei 12 ani de cand este primar al Iasiului, a asezat, spune el, "caramida peste caramida".

"E singura realitate care poate vorbi obiectiv despre mine. De aceea, vreau sa va asigur ca orasul este functional si ca fiecare membru al echipei pe care am construit-o duce mai departe proiectele pe care ni le-am asumat", precizeaza Nichita.

Nichita mai scrie ca nu se considera "un om perfect". Fara sa faca nici o referire la Adina Samson, fosta amanta pe care a spionat-o cu ajutorul politiei locale, spune ca nu se astepta ca persoanele pe care le iubea "sa profite de sinceritatea sentimentelor sale".

"Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum. Imediat ce situatia juridica mi-o va permite, voi iesi in fata dumneavoastra si va voi vorbi deschis si transparent. <…> Sunt un om cu frica de Dumnezeu."

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, ca Gheorghe Nichita, sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca si-a folosit angajati de la Politia Locala pentru a-si urmari fosta iubita. Nichita vede acuzatiile in felul sau:

"N-am stiut ca in Romania a te indragosti de o femeie inseamna deja un delict. Nu stiam ca daca i se parind calcaliele unui barbat care este despartit este un delict. Restul este o chestiune de can-can."
 

VIDEO PROTVPLUS.RO