Filmul atacului care a avut loc asupra fiicei lui Adrian Enache. "Daca nu facea sport, am fi vorbit de ea la trecut acum"

Dată publicare: 06-07-2014 08:55
Dată actualizare: 09-07-2014 07:06


Necaz mare in familia cantaretului Adrian Enache. Fata lui, Diana, a ajuns la spital cu rani grave la maini, dupa ce a fost atacata de un individ chiar in apartamentul tatalui ei.

Agresorul este paznicul blocului, pe care tanara il cunostea de mai multi ani si pe care il rugase sa verifice panoul electric al locuintei. Dar individul s-ar fi repezit la ea si ar fi incercat sa o violeze, amenintandu-o cu un briceag. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Diana, fata lui Adrian Enache, le-a povestit anchetatorilor ca vineri seara s-a intors de la un club din centrul Capitalei. Pentru ca apartamentul tatalui ei era aproape, a cerut mamei acordul sa ramana peste noapte acolo. Dar cand a ajuns, n-a putut sa aprinda lumina, pentru ca nu era curent si a cerut ajutorul paznicului, un cetatean libanez, angajat de asociatia de proprietari.

Adrian Enache tatal: "Ea l-a solicitat. "Ali, vino ca nu e curent la mine in apartament, de ce?" El a zis "bine, du-te inainte ca vin." Si a venit cu un briceag."

Corina Enache mama: "A fost o lupta corp la corp, acest individ i-a pus cutitul la gat, lucru care se vede, semnul respectiv si a reusit sa scape din mainile lui, sa fuga."

Copila a coborat plina de sange la receptia complexului rezidential, unde i-a rugat pe cei care o priveau stupefiati sa cheme politia.

Adrian Enache:"Era o atmosfera de film de groaza, la receptie, ii curgea sangele si le-a spus alora care o priveau stupefiati ea era foarte constienta le-a spus: chemati salvarea chemati politia ca nu am de gand sa mor."

Imediat dupa atac, barbatul, agent de paza s-a asuns in subsolul cladirii, crezand ca asa va scapa de autoritati. A stat acolo o buna bucata de vreme crezand ca politistii au plecat. Insa in momentul in care a iesit la suprafata, a fost imediat incatusat.

Agresorul le-a declarat politistilor sectiei 2, unde a fost audiat, ca fata i-ar fi vorbit urat si nu a putut suporta. In timp ce el dadea declaratii, Diana era in grija medicilor de la spitalul Floreasca.

Adrian Enache: "Daca nu facea sport, daca nu avea atitudine, asa cum trebuie sa fie, nu reusea sa scape de el si am fi vorbit acum de ea la trecut."

Dupa ce va fi externata, Diana Enache va trebui sa mearga la sectia de politie impreuna cu tatal ei, sa le povesteasca anchetatorilor ce s-a intamplat. Intre timp, atacatorul ei a fost arestat pentru purtare abuziva, o acuzatie grava, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 6 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO