Femei prinse cu aproape 1,5 kilograme de bijuterii la ele. Cui voiau să i le facă cadou


Ultimul update: Miercuri 17 Aprilie 2019 20:10
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2019 20:06
Categorie: Stiri actuale
Femei prinse cu aproape 1,5 kilograme de bijuterii la ele.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în bagajele a două persoane de sex feminin, 1.356 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint, pe care femeile au încercat să le introducă ilegal în țară.

Comunicatul Poliţiei de Frontieră:

În data de 16.04.2019, în jurul orei 20.10, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism marca Audi, condus de cetăţeanul român N.C., în vârstă de 41 de ani.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele a două persoane de sex feminin, N.S. şi C.A., în vârstă de 36, respectiv 37 de ani, pasagere în autoturism, cantitatea totală de 1.356 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint.

La verificări, s-a stabilit că persoanele în cauză nu deţineau documente de proveninţă şi autorizaţie pentru operaţiuni cu metale preţioase. De asemenea, acestea au declarat că au cumpărat bijuteriile din Istanbul, contra sumei de 1.900 euro și intenționau să le ofere cadou rudelor și prietenilor.

Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare totală de aproximativ 13.560 lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând a fi predată către Trezoreria Municipiului Bucureşti în vederea expertizării, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Pățania a trei români care să dădeau drept carabinieri în Italia
Momentul în care un angajat al unui magazin de bijuterii este împușcat de hoți
Motivul pentru care un hoț din Sibiu își dorea să vină mai repede poliția. Unde s-a ascuns
FULLSCREEN
Femei prinse cu aproape 1,5 kilograme de bijuterii la ele. Cui voiau să i le facă cadou
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO