Eroare la calculul incidenței cazurilor de COVID-19 în Ilfov. Anunțul făcut de DSP

Ultima actualizare: 29-11-2020 22:14
coronavirus romania
Shutterstock

Direcţia de Sănătate Publică Ilfov precizează că incidenţa cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în judeţ este de 6,89 de cazuri la 1.000 de locuitori.

"Ca urmare a constatării scăderii incidenţei din judeţul Ilfov, în data de 29.11.2020 a fost efectuată o verificare a datelor introduse în baza DSP Ilfov şi utilizate la calculul incidenţei zilnice. În urma verificării efectuate s-a constatat existenţa unei erori în programul informatic utilizat la calculul incidenţei, eroare care a fost remediată în cursul zilei. După recalcularea datelor se constată că incidenţa la nivelul judeţului Ilfov este de 6,89 cazuri la 1.000 de locuitori", se arată într-un comunicat de presă al DSP Ilfov.

În informarea inițială de duminică a Grupului de Comunicare Strategică judeţul Ilfov apărea cu o incidenţă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de 3,41 cazuri la 1.000 de locuitori.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.554 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO