Eleva de 13 ani dusa la spital, dupa ce ar fi fumat la scoala etnobotanice. In ce stare se afla

Ultima actualizare: 03-04-2015 07:03

O eleva de 13 ani, din Oradea, a ajuns la spital cu o stare de lesin, dupa ce ar fi fumat in pauza o tigara cu substante etnobotanice.

Cel putin aceasta este concluzia medicilor veniti cu ambulanta la scoala, dupa ce i-a alertat profesorul de serviciu. Conducerea gimnaziului a declansat o ancheta interna si incearca sa afle daca supozitia medicilor se adevereste.

Intamplarea s-a petrecut in pauza dinaintea orei 12:00. Una dintre eleve a vazut-o pe colega ei din clasa a VII-a cum tremura toata. Fata se facuse alba la fata si, la un moment dat, nici nu s-a mai putut tine pe picioare.

Gheorghe Tirla, directorul scolii: "Profesorul de serviciu s-a dus sa vada despre ce e vorba si au fost anuntati parintii fetitei care au venit la scoala. A fost anuntata Salvarea, care a dus-o la spital. Nu stim in acest moment din ce motive i s-a facut rau, asteptam de la diriginte informarea cu ce s-a intimplat si ce diagnostic a primit fetita la spital."

Un echipaj al Ambulantei a ajuns in cateva minute la scoala, iar medicii i-au acordat fetei primul ajutor. Dupa ce au consultat-o, doctorii si-au dat seama ca tanara ar fi consumat substante etnobotanice.

Dr. Daniela Petrisor, director Ambulanta Bihor: "O eleva in varsta de 13 ani care, dupa ce a fumat o tigara cu etnobotanice, a prezentat stare de agitatie si varsaturi. A fost dusa la Spitalul Judetean pentru tratament si investigatii."

Conducerea scolii a declansat o ancheta interna si incearca sa afle cine a adus la scoala tigari cu substante interzise. Din fericire, eleva de clasa a saptea si-a revenit si nu a ramas internata in spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO