Elena Udrea, dupa ce DNA i-a iertat pe Dinu Pescariu si Claudiu Florica, in dosarul Microsoft: Kovesi lasa in libertate hotii

elena udrea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, la doua zile dupa ce mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit cu inca 30 de zile.

Udrea se arata indignata de faptul ca procurorii anticoruptie au clasat acuzatiile aduse lui Dinu Pescariu si Claudiu Florica, in dosarul "Microsoft", printre care dare de mita si cumparare de influenta, dupa ce acestia au denuntat faptele pe care le-au comis.

"Exemplu: patru oameni fura si DNA are tinta doar pe unul dintre ei. Ce se intampla atunci? Ii cheama pe ceilalti trei sa declare impotriva celui pe care si l-au ales drept trofeu si-i fac scapati pe ceilalti. Chiar daca ei nu ar trebui sa beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florica si Pescariu au fost initiatorii unui grup infractional organizat", sustine Elena Udrea.

"Dosarul Microsoft a aparut in iulie, iar Pescariu si Florica au facut declaratii in august. Nu trebuiau sa beneficieze de „spalarea pacatelor” – nu au facut denunturile inainte de pornirea actiunii penale", mai arata Udrea.

Mesajul integral postat de Elena Udrea:

Citește și
Elena Udrea - cover
Elena Udrea, inca 30 de zile dupa gratii. Fostul ministru si-ar putea petrece Pastele in arest
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Cand DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

S-a mai scris despre „denuntatorii buni si denuntatorii rai” pe aceasta pagina de Facebook. „Denuntatorul bun” nu numai ca nu merge la WC in celula, dar nu este nici acuzat si ramane si cu banii furati. Uitati-va la Florica si Pescariu. Si vor mai fi si altii. Cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatorii buni si cei rai? Raspuns: In functie de victima pe care si-au ales-o, de omul pe care vor sa-l vada dupa gratii.

Exemplu: patru oameni fura si DNA are tinta doar pe unul dintre ei. Ce se intampla atunci? Ii cheama pe ceilalti trei sa declare impotriva celui pe care si l-au ales drept trofeu si-i fac scapati pe ceilalti. Chiar daca ei nu ar trebui sa beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florica si Pescariu au fost initiatorii unui grup infractional organizat.

Cine a fost tinta in dosarul Microsoft? Dorin Cocos! Si asta pentru ca era sotul Elenei Udrea si trebuia neaparat sa se ajunga la ea. Ati mai vazut pe altcineva arestat in plina campanie in afara de Cocos si Pinalti? Raspuns: NU. Si asta in ciuda faptului ca in dosar sunt implicati 9 ministri, zeci de oameni de afaceri si oficiali guvernamentali, ba chiar si ambasadori straini.

Ce este interesant este ca denuntatorii au un element comun in persoana avocatului. Vorbim de Rares Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rares Dan un caz, cum DNA-ul ii face scapati clientii. Aceste lucruri se pot verifica si indemn presa de buna-credinta sa o faca.

In curand, probabil la el vor apela si denuntatorii din "Gala Bute". Sa nu mire pe nimeni daca toti cei care au declarat impotriva mea, desi si-au recunoscut vina si comiterea unor infractiuni de coruptie, vor fi liberi, exonerati de orice vina si saltati pe brate ca adevarati eroi nationali.

Nu asa se infaptuieste Justitia sau dreptatea si nu asa vom afla adevarul.

PS 1. Dosarul Microsoft a aparut in iulie, iar Pescariu si Florica au facut declaratii in august. Nu trebuiau sa beneficieze de „spalarea pacatelor” – nu au facut denunturile inainte de pornirea actiunii penale.

PS 2. Ar fi de interes sa se verifice cum procurorii (care sunt asistenti ai doamnei Kovesi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe in dosarul Microsoft care se extinde si asupra Anei Maria Topoliceanu in dosarul „Gala Bute”."

 

Când DNA-ul lui Koveşi lasă în libertate hoţii S-a mai scris despre „denunţătorii buni şi denunţătorii răi” pe această...

Posted by Elena Udrea on Wednesday, March 25, 2015
Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Elena Udrea mai are o sansa sa scape din spatele gratiilor. Ce strategie au avocatii fostului ministru
Elena Udrea mai are o sansa sa scape din spatele gratiilor. Ce strategie au avocatii fostului ministru

Elena Udrea s-a ales cu o prelungire a mandatului de arestare, care ar fi urmat sa expire pe 26 martie.

Elena Udrea, inca 30 de zile dupa gratii. Fostul ministru si-ar putea petrece Pastele in arest
Elena Udrea, inca 30 de zile dupa gratii. Fostul ministru si-ar putea petrece Pastele in arest

Elena Udrea si-ar putea petrece Pastele in arest, dupa ce judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv in cazul sau, decizia putand fi contestata la aceeasi instanta.

Mita pe care ar fi primit-o Elena Udrea, impartita intre PDL si
Mita pe care ar fi primit-o Elena Udrea, impartita intre PDL si "postaci". Drumul valizei cu 900000 de euro, dupa confruntari

O parte din mita pe care ar fi primit-o Elena Udrea, prin intermediul celor care au denuntat-o, ar fi ajuns la PDL. Informatia apare in referatul prin care procurorii cer prelungirea arestarii sale in Dosarul "Gala Bute".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.