Elena Basescu si fetita sa, Sofia Anais, au fost externate. Ce a declarat proaspata mamica

04-09-2013 16:32


Elena Basescu si fiica sa au fost externate, miercuri, de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind insotite de ginerele presedintelui, parintii acestuia, precum si de catre seful statului si sotia acestuia.

Elena Basescu le-a spus ziaristilor, la iesirea din spital, ca se simte "cu adevarat implinita".

La randul sau, presedintele Basescu a spus ca e extraordinar sa fie bunic.

Cu doua ore inainte de externare, in fata Spitalului Univeristar a fost adus un tort de 70/60 de centimetri, din ciocolata si fructe de padure, pe care era asezata o funda mare roz din crema si era scris, tot cu roz, "Sofia - Anais", numele pe care l-a primit nepoata presedintelui.

Tortul a fost impartit junalistilor si apartinatorilor care se aflau in fata spitalului.

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume pe 1 septembrie, in ziua in care mama a implinit un an de casatorie cu Bogdan Ionescu.

Elena Basescu a scris pe Facebook, intr-o postare de marti, ca numele fetitei sale este Sofia Anais Ionescu-Basescu.

Presedintele Traian Basescu declara, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si "deja a supt".

Intrebat cu cine seamana copilul, Basescu a raspuns: "Cu mine, sigur. Se vede, ca s-a si grabit sa iasa".

Basescu a spus ca nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment.

O fotografie in care seful statului apare tinandu-si in brate nepotica a fost postata, duminica, pe contul de Facebook "Alaturi de presedintele nostru", la scurt timp dupa ce Traian Basescu si-a vizitat fiica, la Spitalul Universitar.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO