Două adolescente au furat mașina unui prieten și s-au răsturnat cu ea. Autoturismul, distrus aproape complet

Ultima actualizare: 06-01-2021 09:32

Două adolescente din județul Dâmbovița, de 14, respectiv 15 ani, au furat mașina unui prieten și au pornit, ilegal, la o „scurtă plimbare".

Foarte scurtă, pentru că după puţin timp s-au răsturnat cu autoturismul de teren lângă o pădure. Fetele au scăpat doar cu răni ușoare, însă mașina a fost distrusă aproape complet.

Fetele, una de 15 ani şi cealaltă de 14 ani, au găsit cheia de rezervă a autoturismului în casa bărbatului, au pornit maşina şi au plecat la plimbare, plimbare care s-a terminat repede.

Aventura celor două fete a început în parcarea unui complex rezidențial. De acolo, au furat autoturismul, au apucat să parcurgă aproximativ 15 kilometri și au făcut accident.

Tânărul de 28 de ani povestește că a muncit ani de zile în Anglia pentru a-și cumpăra mașina. În prezent, locuiește într-un cartier nou de la marginea orașului Târgoviște. În momentul în care fetele au produs accidentul, el se afla la muncă, în Buftea.

Reporter: „Sunt prietene de-ale dumneavoastră?”

Gabriel Panaitescu, proprietarul mașinii furate: „Da. M-a sunat Poliția de la Dragomirești.”

Reporter: „Ce v-au zis?”

Proprietar: „Să ajung repede, pentru că sunt proprietarul mașinii și cineva s-a răsturnat cu ea.”

Proprietarul mașinii spune că le-a cunoscut pe cele două fete de puțin timp, însă acestea au reușit să îi câștige încrederea destul de repede. Le-a lăsat în locuința lui și a plecat la muncă, dar ca măsură de siguranță a ascuns, totuşi, o sumă importantă de bani chiar în mașină.

Gabriel Panaitescu, proprietarul mașinii furate: „I-am pus în torpedou, la mașină.”

Reporter: „Câți bani?”

Proprietar: „9.000 de lei, ca să nu umble la ei. Am încuiat mașina și am luat cheia. Văd că a căutat și a găsit cheia de rezervă.”

Primele indicii arată că la volan s-ar fi aflat fata de 14 ani, iar în dreapta, prietena ei, de 15 ani.

Cele două adolescente au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații.

Între timp, polițiștii au deschis cercetările și urmează să stabilească cine s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO