Dosar penal pentru un poștaș din Vrancea. Ce făcea cu pensiile și alocațiile

Ultima actualizare: 27-01-2020 16:07
bani
iStock

Un bărbat de 41 de ani, factor poştal în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a însuşit banii pe care trebuia să îi achite ca pensii, alocaţii sau ajutoare sociale.

Oamenii din comună au reclamat că, din luna decembrie, nu au mai primit banii care li se cuveneau, deşi sumele figurau ca achitate la timp, transmite News.ro.

Potrivit Poliţiei Vracea, poştaşul şi-ar fi însuşit banii pe care trebuia sa-i achite oamenilor care aşteptau pensiile ori alocaţiile din luna decembrie.

"Poliţiştii din Gugeşti s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 41 de ani, din comuna Chiojdeni, şi-a însuşit în mod repetat sume de bani primite în vederea efectuării de plăţi către diverşi beneficiari pe care ulterior le-a folosit în interes personal. S-a stabilit faptul că acesta a şi contrafăcut semnăturile beneficiarilor sumelor de bani”, a transmis Poliţia Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri