"Dorel" din Iasi nu se lasa. Ce trecere de pietoni a construit dupa propria-i logica. "Am zis ca e cea mai buna varianta"

21-06-2015 09:11


Dorel se ramarca din nou, cu o lucrare executata la Iasi, si care nu-i face nici de data aceasta cinste.

Dupa ce acum doua luni a construit o pista de biciclete in oras care a starnit hohote de ras pe intreg mapamondul, zilele trecute a realizat o trecere de pietoni... dupa propria-i logica! A montat placile de beton intr-o forma in care nu seamana deloc a zebra, iar acum cei de la primarie isi bat capul cum sa rezolve problema.

Reporter: Dar v-ati gandit: domne' o sa rada lumea de noi... sau eu stiu ce-o sa mai zica, pentru ca oamenii vorbesc...
Seful de santier: Da... Obligat, ca oamenii trebuie sa vorbeasca..."

Nici seful de santier nu poate gasi o explicatie logica.

Reporter: Deci... care-i scuza?
Seful de santier: “S-o taiat si ele nu mai vin perfect si am zis ca e cea mai buna varianta, sa nu punem balastru!

Localnicilor nu le mai ramane decat sa faca haz de necaz. Intr-o situatie nu prea confortabila, autoritatile locale incearca pe cat posibil sa indrepte greseala.

Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi: "Atat i-a dus capul. Am cerut in mod expres reabilitarea zonei respective si ne-au promis ca trecerea va fi refacuta"

Acum doua luni, fotografia unei piste de biciclete care arata ca un mozaic - tot in Iasi - a ajuns pe o cunoscuta platforma de internet in topul filmuletelor amuzante. Imaginea a primit, intr-o singura zi, peste 11 mii de like-uri si a fost desemnata castigatoare la categoria: "Nu e treaba mea".

VIDEO PROTVPLUS.RO