Cum i-a pedepsit Dorel din Moldova pe soferii parcati pe locul sau de munca. Ideea lui a devenit viral pe net

Ultima actualizare: 23-04-2015 00:35
masina Moldova var borduri

Vandalism sau pedeapsa binemeritata? Cateva imagini surprinse in orasul Balti dezbina in ultimele zile utilizatorii de Internet de peste Prut

Fotografiile, publicate prima data pe pagina de Facebook a „BLogului de la Balti”, arata cum au rezolvat muncitorii din Republica Moldova problema masinilor parcate exact pe bordura pe care ei trebuiau sa o varuiasca. Probabil ca sa-i pedepseasca pe proprietarii autoturismelor, angajatii primariei din Balti au continuat sa traseze dunga alba si peste masinile acestora. „Cand unica solutie pentru a vopsi bordura cu var e sa fii si tu porc / scroafa”, au comentat cei care au postat fotografia.

Ideea muncitorilor a devenit rapid virala pe net, starnind cele mai diverse reactii. „Daca in Moldova este posibil orice, in Balti este posibil de zece ori mai mult”, a comentat Vitalie Cojocari, al carui blog este printre cele mai citite din Republica Moldova. „Bravo! Pentru prima dată am sa laud lucratorii!”, scrie si Domnnica Cemortan, celebra pentru implicarea sa in naufragiul navei Costa Concordia.

Unii cred insa ca este un act de vandalism. „De taiat mainile la asa lucratori trebuie”, „Sa fie castrati!” „De ce vopsim bordurile in alb, cine a inventat asta? Nicaieri in lume nu se vopsesc bordurile” sunt cateva dintre reactiile utilizatorilor din Moldova.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO