Cum arată Târgul de Crăciun din București în acest an. Programul pentru vizitarea Casei Moșului

Dată publicare: 30-11-2018 08:19
Dată actualizare: 30-11-2018 10:16


Milioane de beculeţe au scăldat joi seară Piaţa Constituţiei. Un brad imens ornat cu 4000 de globuri a strălucit în fata Parlamentului, iar peste 100 de căsuţe, ornate şi ele cu luminiţe, s-au aprins ca la un semn.

Feeria a durat însă doar o oră, timp în care, echipele de tehnicieni au făcut repetiţii pentru Târgul de Crăciun ce-şi va deschide porţile chiar vineri.

Adevăratul moment al aprinderii luminiţelor în Bucureşti va avea loc în această seară, începând cu ora 19:00.

Ca la un semn, peste 5 milioane de beculeţe au făcut ca Piaţa Constituţiei să strălucească. La fel se va întâmpla în fiecare seară de acum încolo, până a doua zi de Crăciun.

Cristina Lixandru, Creart: "Un târg cu foarte multe căsuţe, unde oamenii pot găsi suveniruri pentru cei dragi de sărbători. Vorbim despre Casa Moşului, care-i aşteaptă pe cei mici împreună cu părinţii la ateliere, să cunoască spiriduşii Moşului şi pe Moş Crăciun, care vine în Târg pe 14 decembrie."

Între timp însă, pustii pot vizita Casa Moşului între orele 11 şi 13, dar şi între orele 17 şi 22. În plus, micuţii se vor putea bucura gratuit şi de un carusel amplasat în piaţă. Iar surprizele nu se opresc aici.

Cristina Lixandru, Creart: "Vorbim despre un patinoar cu intrare liberă, despre spectacole cu datini şi obiceiuri, despre concerte cu nume îndrăgite. Avem mâncare din toate zonele ţării, găsim de la dulciuri, cozonaci, vin fiert, până la sărmăluţe..."

Lucian Frâncu, manager tehnic: "Pe scenă vor fi spectacole în fiecare final de săptămână, în unele săptămâni începând chiar de joi, undeva la 5 banduri în fiecare zi. Am schimbat decorul. Ecranele LED sunt undeva la 100 de metri pătraţi."

Vineri sseară, după aprinderea oficială a luminiţelor, vor cânta în faţa publicului trupele Vunk, Proconsul, dar şi alţi artişti.


VIDEO PROTVPLUS.RO