Copilul lui Cioaca si al Elodiei, audiat de magistrati. Bunica materna vrea program de vizite

Ultimul update: Duminica 01 Februarie 2015 02:29
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015 15:31
Categorie: Actualitate
Cristian Cioaca

Copilul de zece ani al lui Cristian Cioaca si al Elodiei Ghinescu va fi audiat la Judecatoria Pitesti, intr-un dosar in care bunica materna cere stabilirea unui program de vizite intrucat nu isi poate vedea nepotul.

Patrick Cioaca, fiul Elodiei Ghinescu si al lui Cristian Cioaca, va fi audiat, vineri, in Camera de Consiliu la Judecatoria Pitesti, intr-un dosar deschis la sfarsitul anului trecut de catre Emilia Ghinescu, care cere ca instanta sa stabileasca un program de vizitare, a declarat avocatul familiei Ghinescu, Crina Radu.

Potrivit acesteia, Emilia Ghinescu nu isi poate vizita nepotul din cauza ca sora lui Cristian Cioaca, la care se afla copilul, se opune acestui lucru.

In acest dosar, mama Elodiei Ghinescu si fratele acesteia au calitatea de reclamanti, sora lui Cristian Cioaca este parat, iar Patrick, care a implinit zece ani in luna decembrie, va fi audiat in cadrul unei sedinte care nu va fi publica.

Urmatorul termen din acest dosar a fost stabilit pentru 12 februarie, data la care, cel mai probabil, instanta va ramane in pronuntare, a preciza avocata Crina Radu.

In paralel, tot la Judecatoria Pitesti se afla pe rol un alt dosar, deschis in luna iulie a anului trecut, prin care Emilia Ghinescu cere sa i se acorde tutela nepotului sau. In acest dosar, calitatea de parat o are Directia pentru Protectia Copilului Arges. Primul termen din acest dosar va avea loc in 2 februarie.

Patrick Cioaca locuieste la sora politistului, conform deciziei Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Arges.

Potrivit reprezentantilor DGASPC Arges, comisia care a analizat aceast dosar a decis ca se impune stabilirea plasamentului copilului la familia Ana Maria si Iulian Vasile Ene, sora, respectiv cumnatul politistului, care este incarcerat la Penitenciarul Colibasi.

"Membrii comisiei au tinut cont ca, in ultimii cinci ani, minorul a crescut alaturi de rudele pe linie paterna, de continuitatea scolara a copilului si de faptul ca in decembrie 2012 si instanta a stabilit domiciliul copilului la familia sora omului legii. De asemenea, s-a mai tinut seama si de dorinta copilului si a tatalui acestuia, de situatia materiala si familiala a sotilor Ene, sora si cumnatul lui Cristian Cioaca, de faptul ca acestia dispun de mijloacele materiale necesare pentru a-i asigura nepotului conditii corespunzatoare de crestere si educare, ca-i ofera suport emotional si afectiv, liniste, stabilitate si siguranta pentru dezvoltarea fizica, morala si intelectuala", explica directorul DGASPC Arges, Adrian Macovei.

Membrii comisiei au admis faptul ca de conditii similare dispun si bunica si unchiul pe linie materna, Emilia, respectiv Robert Constantin Ghinescu, mama si fratele Elodiei, dar elementul hotarator in dispunerea deciziei a fost atasamentul lui Patrick fata de matusa, unchi si bunica paterna alaturi de care a crescut in ultimii ani.

Cristian Cioaca Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Mediafax

Cristian Cioaca, condamnat la inca patru ani si patru luni de inchisoare. Sentinta este definitiva
Cristian Cioaca, condamnat la inca patru ani si patru luni de inchisoare. Sentinta este definitiva
Cristian Cioaca, executat silit. Avocatul familiei Elodiei a depus cererea la Curtea de Apel Brasov
Cristian Cioaca, executat silit. Avocatul familiei Elodiei a depus cererea la Curtea de Apel Brasov
VIDEO PROTVPLUS.RO
arme Galşa
Arsenalul găsit în casa unui arădean. Avea 69 de săbii şi multe alte arme
LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 13 decembrie 2018
Un bărbat din Suceava trimitea droguri pe fundul putinilor cu murături şi brânză
Revelioane exotice, chiar și în București. Cât trebuie să scoateți din buzunar
Ieşean condamnat să facă două fapte bune, după ce a bătut un medic în trafic
Reacția funcționarei de la Poștă după ce vede că vrem să trimitem carne de porc în Europa
hot care fura din palton
Ce metode folosesc hoţii de Sărbători. Chiar şi "bătrâneii inofensivi" pot fi infractori
Ultima versiune a metodei ”accidentul”. O bătrână a rămas fără 11.000 de euro
Puiul de leu găsit în portbagaj va avea ocazia să își facă prieteni noi
Satul terorizat de zile bune de hoți: "Ăștia nu sunt oameni"
Alertă în Titu, după ce o țeavă de gaze s-a fisurat. Localnicii au fost evacuați
Ce ascundea un şofer din Arad în dubă. Poliţiştilor le-a spus că are un balansoar