VIDEO. Reportaj Catalin Radu Tanase din blocul groazei. Secretele ghetourilor bucurestene


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 18:56
Data publicarii: Vineri 19 August 2011 10:18
Categorie: Stiri actuale

Descoperire de groaza a autoritatilor, chemate sa evacueze un fost camin de nefamilisti, din sectorul 2 al Bucurestiului. Peste 100 de persoane, printre care 24 de copii, traiau dincolo de orice limita a suportabilului, intr-un focar de infectie.

La ora 6, in zori, zeci de politisti locali au intrat in imobilul de la numarul 15, aflat pe strada Dimitrie Pompei.

Ce au descoperit angajatii primariei, intrece orice imaginatie. Fostul camin se transformase intr-o groapa de gunoi supraterana. Demult ramas fara apa ori electricitate, blocul este acum un urias focar de infectie. Cu toate acestea, multi dintre locatari au refuzat sa plece.

Echipele de interventie au descins in toate apartamentele. 80 de oameni au fost gasiti intre muntii de gunoaie. 6 au boli contagioase. Printre evacuati si 24 de copii. Un baiat de 12 ani era in coma alcoolica. Zacea in camera unui prieten de-al tatalui sau.

Dupa evacuati, au ramas urmele vietii lor duse in marginea societatii: seringi folosite, semn ca multi dintre ei sint consumatori de droguri de mare risc. Si nu numai.

Toate persoanele care aveau acte de identitate au fost trimise in locurile din care provin. In cazul copiilor vor fi facute anchete sociale pentru a se stabili daca vor ramane ori nu in gria parintilor. Cladirea va fi demolata.

Foto credit: Primaria Sectorului 2

Evacuare cu scandal in centrul Capitalei
Evacuare cu scandal pe Calea Grivitei din Capitala!
Evacuare cu scandal dintr-un bloc de lux din Capitala
FULLSCREEN
VIDEO. Reportaj Catalin Radu Tanase din blocul groazei. Secretele ghetourilor bucurestene
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO