Gelozia l-a transformat in monstru: si-a injunghiat sotia pana a omorat-o, apoi s-a sinucis


Ultimul update: Joi 27 Septembrie 2012 05:44
Data publicarii: Vineri 19 August 2011 07:09
Categorie: Stiri actuale

Pe amandoi rudele i-au gasit joi seara fara viata: fata de 25 de ani avea trupul plin de rani, in timp ce barbatul - doar una. Criminalistii cred ca el si-a omorat iubita, apoi s-a sinucis.

In comuna Galiciuica, localnicii au impietrit cand au aflat ce s-a petrecut in casa unde stateau tinerii. Le este greu sa creada ca un cuplu atat de frumos a sfarsit astfel.

Usa era incuiata si ca sa ajunga pana la cei doi, oamenii au spart un geam. Procurorii cred ca barbatul de 35 de ani a ferecat intrarea atunci cand a cedat gindurilor negre.

Anchetatorii au ridicat probe din locuinta si vor incerca sa refaca in amanunt ce s-a petrecut inauntru.

Cei doi erau impreuna de 5 ani. Au muncit in Italia, au castigat bine si, in ultima vreme, parea sa nu le lipseasca nimic.

Femeia de 25 de ani abia se intorsesera in tara de la lucru, pentru o nunta in familie, ce urma sa aiba loc peste doua saptamani.

Cel mai probabil o criza de gelozie i-a intunecat mintile barbatului. A lovit-o de mai multe ori cu un cutit, acelasi cu care apoi si-a luat viata. Ipoteza criminalistilor nu mai are nevoie decat de confirmarea medicului legist, in urma necropsiei celor doua cadavre.

Femeia a lasat orfan un copil de 8 ani pe care-l avea dintr-o relatie anterioara.

Tags: crime, decese, anchete,

VIDEO PROTVPLUS.RO