Cine este primul român condamnat pe viaţă după Revoluţie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Ultima actualizare: 23-01-2020 18:14

Primul român condamnat pe viaţă după Revoluţie se întoarce după gratii. Asta după ce bărbatul, acum în vârstă de 53 de ani, ar fi batjocorit o adolescentă pe care ar fi ajuns chiar să o şantajeze.

Remus Tudor a trecut la un pas de riscul de a fi executat după ce și-a ucis o colegă de serviciu, însă a fost salvat de Revoluție. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

A stat închis vreme de două decenii și când a fost eliberat condiționat, a promis că va fi un individ cuminte și că își va vedea doar de artă.

Poliția Capitalei l-a reținut după ce ar fi șantajat o minoră de 17 ani, pe care a cunoscut-o anul trecut. Tânăra venise în București la studii și, pentru a-și umple timpul, s-a angajat part-time la o fundație. Cei doi s-au cunoscut acolo și între ei s-ar fi înfiripat o relație, inclusiv de ordin trupesc.

În momentul în care adolescenta i-a spus că nu mai vrea să continue relația, bărbatul ar fi început să o amenințe că le va dezvălui apropiaților și mai ales părinților că între ei a fost o legătură. Acesta a amenințat-o  că le va arăta celor din familie fotografii indecente.

Așa că tânăra l-a reclamat la poliție pe bărbat pentru acuzația de șantaj, iar acum a fost reținut și implicit a fost emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO