Cine e Valeriu Gheorghiţă, medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID-19 în România

Ultima actualizare: 17-11-2020 21:45
Cine e medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România
Facebook.com

Valeriu Gheorghiţă, medic la Spitalul Militar Central “Dr Carol Davila” din București, a fost desemnat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional.

Valeriu Gheorghiţă a fost invitat marţi la Cotroceni, pentru a participa la şedinţa de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, la care au fost prezenți președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, dar și alți membri ai Guvernului.

La finalul ședinței, Klaus Iohannis a anunțat că a fost stabilită strategia campaniei de vaccinare anti-Covid în România, Valeriu Gheorghiţă fiind numit coordonatorul acesteia.

Cine e Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid la nivel național

 

Medicul Valeriu Gheorghiţă are 38 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel.

Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul ”Matei Balş”, potrivit News.ro.

Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr Carol Davila”, mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO