Cinci joburi cu program hibrid pe care le poți alege în 2023. Ce salariu poți obține

Job

Pe lista de beneficii preferate de către angajații români se numără posibilitatea de a lucra remote și programul flexibil de lucru.

10% dintre joburile disponibile pe BestJobs pot fi realizate de la distanță, în timp ce joburile hibrid au crescut tot mai mult ca volum, de la 14% în 2022 la 20% în Ianuarie 2023.

Dacă vrei să-ți creezi propriul ritm de lucru, să mixezi confortul de a lucra de acasă cu zile la birou în care să interacționezi cu colegii, atunci programul hibrid este cel mai potrivit.

Pe scurt, un sistem hibrid de muncă înseamnă că angajații lucrează o parte din zilele de lucru de la birou, iar restul de acasă sau din alte locații, dacă preferă acest lucru (casă de vacanță, de la țară etc.). Programul diferă de la angajator la angajator, precum și gradul de flexibilitate și proporția între munca de acasă și cea de la sediul companiei. Sistemul de muncă hibrid se pretează în marea majoritate pentru angajații cu muncă de birou, nu de teren.

Cinci joburi cu program hibrid pe care le poți practica cu succes în 2023:

Citește și
Job
Joburi rezistente la recesiune. În ce domenii să te angajezi
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Analist vănzări

Un analist de vânzări asigură suport în analizarea și interpretarea datelor de vânzări și business, pe baza datelor generate de companie sau din baze de date preluate de la terți. Sales Analyst întocmește și transmite periodic către departamente țintă (Sales, Customer Marketing, Marketing, HR, Financiar etc) rapoarte privind evoluția principalilor indicatori de performanță a business-ului.

Multe joburi din domeniu cer cunoașterea unei limbi străine și experiență de muncă cu baze de date.

Abilități necesare: comunicare și relaționare, abilități de rezolvare a problemelor, spirit antreprenorial, orientare către rezultate, atitudine pozitiva, seriozitate, responsabilitate.

Salariul mediu: 800-1.200 euro / lună

Specialist resurse umane

Un specialist în resurse umane se ocupă de gestionarea proceselor interne de resurse umane: gestionarea documentelor ce țin de angajare (contracte de muncă, acte adiționale la contracte, documente privind telemunca, documente privind salarizarea). De asemenea, acesta gestionează administrativ echipa organizației, privind diverse comunicări interne, dar și partea de învățare și dezvoltare, care implică organizarea și pregătirea de cursuri și traininguri pentru membrii echipei.

Abilități necesare: bună organizare și management al timpului, comunicare, ascultare, empatie, intervievare, adresarea de întrebări potrivite

Salariu mediu: 800-1.000 euro/lună

Specialist marketing

Un specialist marketing este persoana care se ocupă de marketing și comunicare, pentru o organizație. Poate fi vorba de redactarea de articole, realizarea de conținut, performance marketing, digital marketing, postarea de reclame și administrarea site-urilor, SEO. Un specialist în marketing creează campanii de comunicare, pentru promovarea serviciilor și produselor specifice fiecărei companii. De asemenea, pentru a realiza cu succes aceste lucruri, încearcă să înțeleagă cât mai bine profilul căruia i se adresează.

Abilități necesare: digital marketing, comunicare, SEO, scriere și redactare, limba engleză, cercetare de marketing, profilare, abilități de bază de editare grafică și video

Salariu mediu: 700-1.000 euro

Dezvoltator software

Dezvoltatorii de software sunt și vor fi specialiști foarte căutați pe piața din România. Ei se ocupă de scrierea și de redactarea de cod pentru a dezvolta aplicații, website-uri, pagini web, baze de date, magazine online. Tot ei, se ocupă de administrarea de site-uri, gestionarea erorilor care apar pe parcurs, implementarea de soluții tehnice bune pentru a soluționa cu succes toate cererile de care este nevoie și pentru a realiza produse și aplicații care să ofere o experiență foarte bună utilizatorilor.

Abilități necesare: HTML, CSS, Javascript, limbaje de programare precum Ruby, C++, C#.

Salariu mediu: 1.000-1.500 euro

Manager de proiect

Un manager de proiect este cel care se ocupă de coordonarea cu succes a unei echipe și a unui proiect, pentru a implementa cu succes proiectul. Jobul presupune menținerea legăturii cu toți membrii echipei de proiect, gestionarea taskurilor, managementul echipei, managementul bugetului și al activităților, organizarea de procese de lucru eficiente.

Abilități necesare: comunicare, managementul echipei, managementul proiectului, responsabilitate, organizare foarte bună, managementul timpului.

Salariu mediu: 1.000-1.200 euro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Joburi potrivite pentru introvertiți și cu cât se plătesc
Joburi potrivite pentru introvertiți și cu cât se plătesc

Dacă ai trăsături de personalitate de tip introvertit, este mai ușor să alegi un job care ți se potrivește, atunci când cunoști care sunt acele meserii potrivite pentru un astfel de caracter.

Joburi rezistente la recesiune. În ce domenii să te angajezi
Joburi rezistente la recesiune. În ce domenii să te angajezi

De la întreprinderi mici la corporații mari, companiile de toate formele, dimensiunile și industriile nu sunt imune acestor provocări.

Orașele unde găsești cele mai multe joburi active
Orașele unde găsești cele mai multe joburi active

În încercarea de a găsi un job mai bun, activitatea candidaților a fost neîntreruptă în acest an, și chiar a crescut, înregistrând un vârf la finalul toamnei.

7 meserii de viitor. Care vor fi cele mai căutate joburi
7 meserii de viitor. Care vor fi cele mai căutate joburi

Discuția despre meseriile viitorului nu este nouă. Este o preocupare constantă pentru persoanele care vor să-și construiască o carieră de lungă durată care să le aducă succes și stabilitate profesională.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.