Ce obiecte s-au licitat la gala caritabilă „De profesie, Om” din București. Banii strânși vor ajuta copii defavorizați
„De profesie, Om” - sub acest nume s-a desfăşurat marți seară, în Bucureşti, gala caritabilă care a marcat 10 ani de voluntariat pentru Asociația Maria Holtzhauser.
Cei prezenți la eveniment au licitat pentru tablouri, obiecte decorative, bijuterii sau haine, unele dintre ele lucrate manual.
Banii strânși vor fi folosiți pentru a ajuta copii din mediile defavorizate.
Gala i-a avut în centrul atenției pe voluntarii juniori ai Asociației Maria Holtzhauser. Aceștia au fost și cei care s-au ocupat de vânzarea obiectelor, unele create de copiii ajutați de asociație.
Copil: „Avem mai multe bijuterii şi le vindem pentru bănuţi pe care o să-i donăm copiilor care nu au. Mă simt foarte bine că pot să-i ajut să se simtă bine, să fie fericiţi, să ducă o viaţă mai bună.”
Băiat: „Avem lucruri făcute de copii de aici. Prin crearea lor au transmis o emoţie pe care ei au transmis-o când noi i-am ajutat.”
Pe lângă decoraţiuni, bijuterii sau haine, au fost scoase la licitație şi peste 20 de tablouri, dar și o sticlă de vin.
Reporter: „Ce aţi cumpărat doamnă de la copii?”
Femeie: „O fustiţă, e foarte frumoasă. Ne bucurăm că o avem noi.”
Bărbat: „E o mare bucurie să vezi atâţia copii într-o acţiune caritabilă.”
La gală caritabilă „De profesie, Om”, au participat aproximativ 150 de persoane.
Mihaela Piecu, președintele asociației Handmade Romania: „Vin de la Constanța de fiecare dată cu mare drag şi mă implic în tot ceea ce pot eu. Pe lume nu suntem singuri şi nu trebuie să ne pese doar despre noi pentru că viaţa nu este doar despre noi.”
Maria Holtzhauser, fondatoarea asociaţiei: „Nu cred că a existat o zi în care să nu facem bine într-un fel sau altul pentru că binele poate îmbrăca forme atât de uşoare şi de banale încât credeţi-mă că e foarte uşor.”
Asociația a construit mai multe case, școli și grădinițe și a renovat complet un azil la Hotarele, în județul Giurgiu.