Au început filmările pentru show-ul ''Românii au talent". Cine sunt noii jurați ai sezonului 12

Ultima actualizare: 08-10-2021 20:46

Au început filmările pentru cel mai mare și mai iubit show de la noi: ''Românii au talent". Iar primele surprize vin de la masa juraților.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor face echipă cu Andra și Andi Moisescu. Împreună, îi vor alege pe românii gata să strălucească în lumina reflectoarelor din noul sezon.

Al 12-lea sezon aduce o schimbare în juriul emisiunii „Românii au talent”. Actorul Mihai Bobonete abia așteaptă să se așeze la masa și să se distreze.

Mihai Bobonete, jurat la ''Românii au talent": "Eu plec cu maximă pozitivitate. Mă aștept să mă distrez foarte tare. Asta cu rolul de jurat nu o iau atât de în serios, eu vreau să văd români talentați, să să mă bucur de ce știu ei să facă, pentru că, până la urmă, despre asta e show-ul, despre ceea ce se întâmplă pe scenă, nu despre ce jurizăm noi. Eu doar vă spun să fiți cu ochii pe noi pentru că sezonul ăsta se anunță ceva mai tare celelalte sezoane".

La rândul sau Dragoș Bucur speră să-i descopere pe cei mai talentați dintre concurenți.

Dragoș Bucur, jurat la ''Românii au talent": "Nu se poate face performanță fară exigență. Ești exigent în măsura în care vrei să obții ce-i mai bun. Mie mi se apre foarte frumos că exista un tip de emisiune ca asta, pentru că eu chiar cred că românii au talent și nu numai că avem un suflet mare așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați".

Andi Moisescu, jurat la ''Românii au talent": "Eu cred că în primul rând o să fie doi jurați foarte curioși și foarte bucuroși să vadă lucruri neașteptate pentru că pentru ei multe vor fi neașteptate. La fiecare început de ediție am așteptări mari, și pentru că am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, este evident fals, de fiecare dată o să apară ceva care nu mi-a trecut prin cap".

Sezonul cu numărul 12 aduce, încă o dată, români dornici să fie pe scenă și să le demonstreze jurațiilor că pot să cucerească publicul.

Andra, jurat la ''Românii au talent": "Mi-am propus să nu mai aștept nimic, doar să fiu surprinsă și asta se întâmplă în fiecare an. Mi-a dovedit asta fiecare sezon, așa că sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo în față la cel mai bun spectacol din România".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!