Angajatii uzinei FEPA Barlad sunt obligati sa mearga la referendum, daca vor sa mai lucreze

Ultima actualizare: 06-11-2012 20:21
Anunt FEPA Barlad

Pe masura ce se apropie referendumul se vorbeste tot mai mult despre intentii de frauda si tentative de influentare a votului. Angajatii celei mai mari uzine din Barlad au fost avertizati ca luni dimineata nu pot veni la munca daca nu arata ca au votat.

Conducerea uzinei FEPA din Barlad a luat decizia ca, luni, 30 iulie, niciun angajat sa nu intre in fabrica daca nu demonstreaza cu buletinul ca a votat.

Toti cei 500 de salariati au fost anuntati printr-o circulara ca trebuie sa mearga la urne, daca mai vor sa aiba un loc de munca.

Documentul, semnat de unul dintre administratori si de liderul sindical, a ajuns si pe mana politiei, care verifica daca masura incalca legea.

Mihaela Straub, purtatorul de cuv IPJ Vaslui: "Fapta este infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani. In cazul in care vom constata incalcari ale prevederilor legii 3/200 vom demara cercetari".

Ministerul Public a cerut ca fiecare Parchet de Curte de Apel din tara sa desemneze un procuror care sa verifice modul in care sunt cercetate fraudele electorale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO