Ambasadorul SUA laudă ”curajul” lui Ciolacu ”de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori”

Ultima actualizare: 01-08-2020 16:36
Ambasadorul SUA laudă ”curajul” lui Ciolacu ”de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori”
Inquam/ Octav Ganea

Ambasadorul SUA la București Adrian Zuckerman a lăudat ”curajul” lui Marcel Ciolacu ”de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori” și de a o dizolva.

 

Zuckerman a făcut referire la Ciolacu și PSD vorbind despre criminalitatea organizată din România, după cum reiese din discursul ținut de ambasadorul american vineri seara la Eforie Nord și publicat pe site-ul misiunii diplomatice a SUA la București

”Vreau să menționez, de asemenea, curajul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a recunoaște că una dintre organizațiile PSD a fost infiltrată de infractori și de a dizolva acea organizație. Îl încurajez să continue să înlăture persoanele corupte din PSD. România nu poate reveni la corupția din ultimii câțiva ani. Trebuie să avanseze ca democrație liberă și vibrantă pe care cetățenii ei o doresc și pe care o merită”, a declarat Adrian Zuckerman la Consiliul din România al Ligii Navale a Statelor Unite.

 

”România va scăpa de criminalitate organizată și trafic de persoane”

 

Zuckerman a vorbit despre sprijinul pe care SUA îl acordă în lupta cu infractorii, precizând că ”România va scăpa de criminalitate organizată și trafic de persoane”. 

Ambasadorul american a spus că este mândru pentru că s-a putut alătura ”ministrului de interne Vela, ministrului justiției Predoiu și procurorului general Scutea, în lupta împotriva traficului de persoane și a crimei organizate. Statele Unite s-au angajat să utilizeze toate resursele disponibile pentru a ajuta România în această luptă. Spun din nou tuturor acestor infractori – veți fi identificați, arestați și urmăriți penal. România va scăpa de criminalitate organizată și trafic de persoane”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO