Român condamnat în Germania pentru trafic de droguri. Căra sute de kilograme de marijuana ascunse printre pepeni

Ultima actualizare: 01-08-2020 15:47
Român condamnat în Germania pentru trafic de droguri. Căra sute de kilograme de marijuana ascunse printre pepeni
Getty

Un constănțean a fost condamnat în Germania pentru trafic de droguri, după ce a transportat sute de kilograme de marijuana ascunse printre pepeni. Românul primea pentru un transport și câte 20.000 de euro.

 

Bărbatul din Năvodari va fi transferat la un penitenciar din România după ce a fost condamnat în Germania la 6 ani și 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri, scrie Replica de Constanța.

Individul transporta cu o autoutilitară înmatriculată în România cantități impresionante de marijuana, pe care o aducea din Spania, trecând prin Franța, până în Germania.

Drogurile erau ascunse între pepeni sau piersici, iar românul primea pentru fiecare transport efectuat între 11.000 și 20.000 de euro.

 

100 de kilograme de marijuana într-un singur transport

 

Potrivit autorităților germane, românul s-a asociat cu alți inculpați în 2018 într-un grup infracțional organizat, acționând în mod specializat pe plan internațional, prin săvârșirea de fapte de trafic intensiv cu substanțe stupefiante.

Spre exemplu, în perioada 25.07.2018 ora 18.40 - 26.07. 2018 ora 10.10, Cătălin Ion Tudor a condus pe ruta Spania - Franța - Germania un autocamion cu numărul de înmatriculare de România, iar pe platforma de încărcare a semiremorcii frigorifice a ascuns între mai mulți paleți cu pepeni verzi, cantitatea de 100 kg de marijuana.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO