Al doilea angajat transferat în Germania după explozia de la Petromidia a murit. Prima ipoteză despre cauza decesului

Dată publicare: 18-07-2021 17:36
Dată actualizare: 18-07-2021 20:00


Al doilea angajat Rompetrol Rafinare, transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii de sâmbătă, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical.

 

În urmă cu cinci zile unul dintre cei doi bărbați răniți în urma exploziei de la Petromidia a decedat într-un spital din Germania.

Bărbatul pare să fi fost răpus de o infecție, însă cauzele morții nu au fost confirmate oficial.

”Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare - transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat”, se arăta într-un comunicat transmis de KMG International.

Astfel, bilanțul exploziei de la Petromidia a ajuns la doi morți și patru răniți, după ce pe 13 iulie se stinsese și colegul lui.

Oficialii Rompetrol anunță că, vor ajuta familia să repatrieze trupul neînsuflețit. Intre timp, experții institutului pentru protecție anti-explozivă de la Petroșani au prelevat mostre de la instalațiile aflate în zona, în care a izbucnit focul și vor încerca în urma unei expertize să afle, ce anume a declanșat vâlvătaia.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO