Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Patru mașini au fost implicate. FOTO

Ultima actualizare: 01-05-2022 19:29

Un accident rutier în care au fost implicate 4 mașini a avut loc duminică după-amiază, la kilometrul 186, pe sensul spre București.

În accident au fost implicate 10 persoane.

Centrul Infotrafic reamintește că sunt introduse restricții de trafic pe tronsonul kilometric 144+235 de metri și 147+015 metri al autostrăzii A2 București-Constanța, pentru a permite realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers.

Pentru că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul către București în zona lucrărilor, în momentul în care coloana de autoturisme a crescut, polițiștii rutieri au blocat sensul de mers către Constanța (calea 1), astfel permițând autovehiculelor de pe sensul către București (calea 2) să circule pe ambele benzi. Pentru fluidizarea circulației în zona stației de taxare de la Fetești, această măsura va mai fi adoptată în cursul zilei.

„Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să opteze și pentru rutele alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;
A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;
DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București)”, transmite Infotrafic.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO