Doi motociclisti au murit intr-un accident grav, la Brasov. Marian Godina a fost printre martorii tragediei

Dată publicare: 19-07-2016 16:10
Dată actualizare: 22-07-2016 07:26


Doi tineri, unul de 26 de ani, celalalt de 27, au murit intr-un cumplit accident petrecut marti dupa amiaza la Brasov. Cei doi se aflau pe o motocicleta care a fost lovita violent de o masina.

Unul dintre baieti nu purta casca si a sfarsit pe loc. Celalalt a fost azvarlit in impact la 50 de metri distanta si inca traia cand au sosit medicii. Insa a intrat imediat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi resuscitat.

Unul dintre cei doi tineri urma sa se casatoareasca in acest weekend si tocmai fusese la o intalnire cu prietenii ca sa le dea detalii despre nunta. A plecat apoi cu motocicleta insotit de unul dintre amici. Cei doi mergeau pe un bulevard cu prioritate, cand o masina, iesita dintr-o curte, le-a taiat calea. Martorii spun ca tinerii n-au avut cum sa evite impactul nimicitor. Cand a ajuns la locul accidentului, viitoarea sotie a tanarului care urma sa se casatoreasca a intrat in stare de soc si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Martor la accident a fost si Marian Godina. "Mi-a fost mila si mi-a fost greu ieri, cand am fost la acest accident in care doi tineri si-au pierdut viata. Mi-a fost greu sa ma mai pot concentra pe ce aveam de facut cand pe fundal se auzeau tipetele de durere ale rudelor celor doi. Unul urma sa se casatoreasca duminica... Din multimea de oameni adunati acolo, inmarmuriti de privelistea ce o aveau in fata ochilor, nu mi-a cerut nimeni ordin de serviciu, insigne, legitimatii, atestate, caiete si alte baliverne citite de pe net", a scris acesta pe Facebook.

Accidentul a avut loc pe strada 13 Decembrie din municipiul Brasov, in fata Sectiei 3 de Politie.

Un barbat de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism Toyota, nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o parcare si a lovit o motocicleta. "Soferul autoturismului, un barbat de 42 de ani, care se afla in masina alaturi de sotie, nu s-a asigurat cand a iesit din parcare in bulevardul 13 Decembrie si a lovit in plin motocicleta", a declarat comisar sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov.

In urma impactului, doua persoane aflate pe motocicleta au fost aruncate la cativa metri distanta. Una din persoane a murit pe loc, iar cea de-a doua - la scurt timp dupa accident.

Traficul in zona producerii accidentului a fost blocat din cauza accidentului.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO