(P) Clinica de oftalmologie VISTA VISION - Baia Mare va asteapta in casa noua din 15 aprilie 2019


Ultimul update: Luni 15 Aprilie 2019 10:39
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2019 08:30
Categorie: a
VISTA VISION ROMANIA

VISTA VISION daruieste sanatate ochilor tai!

Echipa Vista Vision BAIA MARE marcheaza acest moment aniversar venind in intampinarea pacientilor sai, si le ofera, pe parcursul întregului an 2019, consultul de cataracta gratuit.

De asemenea, pacientii clinicii VISTA VISION Baia Mare beneficiaza de un pret subventionat, de numai 1.000 lei/ochi, pentru operatia refractiva-tehnica PRK, care ii ajuta sa renunte la ochelari sau lentile de contact si sa-si imbunatateasca simtitor stilul de viata.

Clinica VISTA VISION – BAIA MARE face parte din reteaua internationala de clinici de oftalmologie Vista Vision.

Vista Vision exista in Romania din anul 2006.

Clinica de oftalmologie Vista Vision - Baia Mare este a 3 a clinica deschisa in Romania, in anul 2010, si a oferit pacientilor sai servicii de inalta calitate de-a lungul anilor, asa cum, de altfel, VISTA VISION ROMANIA si-a obisnuit pacientii in toate centrele din tara.

Crezul echipei Vista Vision va fi intotdeauna acela ca pacientul este pe primul loc si ca echipa medicala este in sprijinul acestuia.

Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine sa inteleaga toate dimensiunile starii sale de sanatate, precum si solutiile optime pentru remedierea situatiei. Credem in transparenta si expunem intotdeauna, atat verbal, cat si in scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce il priveste.

Desi unii membrii ai echipei au o vechime de peste 30 de ani in oftalmologie, toti, de la personalul din birouri, la medicii experimentati, invata si aplica mereu lucruri noi, fie prin intermediul training-urilor si cursurilor de specializare, fie prin intermediul schimburilor de experienta cu medici straini.

Una din principalele atuuri este inovarea continua. Deoarece starea buna de sanatate si recuperarea rapida, cu cat mai putine traume, a depins intotdeauna si de tehnica si tehnologie, dorim sa oferim pacientilor nostri cele mai noi solutii, pentru un tratament lin, fara complicatii. Un exemplu in acest sens il reprezinta laserul Femtoseconde, introdus in premiera pentru România.

Consultatiile oftalmologice complete si sigure, chirurgia refractiva, remedierea cataractei, chirurgia retiniana, remedierea glaucomului si oftalmologia pediatrica sunt cateva dintre serviciile oftalmologice pe care le oferim cu succes pacientilor nostri.

In Italia - Vista Vision - detine 4 clinici dotate cu tehnologie de ultima generatie, unde furnizeaza toate tipurile de servicii oftalmologice, in: Milano, Verona, Bari si Pisa. In acelaşi timp, colaboreaza cu peste 200 de medici oftalmologi de pe intreg teritoriul Italiei, in peste 30 de centre de colaborare.

Cele 4 clinici de oftalmologie Vista Vision existente in Romania, aflate in: Baia Mare, Timisoara, Arad şi Deva, se bucura de suportul celor mai buni medici oftalmologi din Romania, dar si din Italia, tara mama a retelei Vista Vision.

Asadar, orice problema oftalmologica ai avea, te asteptam la noul sediu VISTA VISION din Baia Mare, aflat pe Bdul Unirii, nr. 18.

Programeaza-te la 0800.884.782
www.vistavision.ro

Cu pretuire, intotdeauna in sprijinul pacientilor sai,

Echipa VISTA VISION

FULLSCREEN
(P) Clinica de oftalmologie VISTA VISION - Baia Mare va asteapta in casa noua din 15 aprilie 2019
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO