(P) Cum să organizezi programul de lucru în regim de telemuncă sau să decalezi programul de lucru, așa cum cer autoritățile

creasoft

Compania românească de software Creasoft a dezvoltat o soluție care ajută atât angajații, cât și angajatorii să planifice zilele în care lucrează de acasă în Telemuncă sau de la birou în următoarea perioadă.

Noul modul software de planificare a muncii este parte integrantă din soluția profesională de pontaj electronic al companiei Creasoft și oferă posibilitatea de autoplanificare de către angajat, în limita unor restricții configurabile de către departamentul HR.

Și acum, dar și în viitor, nu se va renunța complet la munca de la sediul firmei, oamenii au nevoie să socializeze și vor vrea să meargă la birou una, două, trei zile pe săptămână, iar restul săptămânii vor lucra în sistem Telemuncă. Office-urile care au rămas au trebuit rearanjate, pentru a respecta distanțarea. Din această cauză e nevoie de un planificator, la care să aibă acces angajații și unde este posibil chiar să își autoprogrameze zilele în care aleg să muncească de la birou, sau să li se solicite asta de către angajator. Sunt departamente în care managerul poate avea nevoie zilnic de un număr minim de salariați la sediul firmei, caz în care solicită angajaților acest lucru. Acest software de planificare îi ajută să se organizeze mult mai eficient. Noul planificator electronic al programului de lucru permite și decalarea lucrului în mai multe schimburi, pentru a se evita venirea sau plecarea de la muncă de către mai mult de 50 de persoane în același timp.

În multe cazuri, spațiile de birouri restrânse de companii în perioada de pandemie sau recompartimentate astfel încât să permită distanțare reală, inclusiv prin micșorarea numărului de birouri și scaune, nu mai dau posibilitatea să vină la birou toți angajații. În acest caz, planificatorul este un instrument obligatoriu prin care să se limiteze numărul angajaților care pot veni la birou. Fără acest planificator ar fi haos și am ajunge la situația hilară în care angajații care vin la birou nu ar avea unde să își desfășoare activitatea, din lipsa de birouri fizice care sunt mai puține decât numărul de angajați.

Planificatorul de muncă este integrat în soluția de pontaj electronic CREASOFT și totul costă doar 1,5 euro/lună/angajat. Detalii pe www.creasoft.ro

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

IMPORTANT:

Creasoft Time Management SRL este Unitate Autorizată Protejată (UAP) și poți implementa gratuit sistemul de Pontaj Electronic Creasoft împreuna cu modulul software de planificare a muncii pentru instituția ta. Alege să transformi în investiție Taxa pentru Persoane cu Handicap datorată statului.

Dacă ai mai mult 50 de salariați, este posibil, în mod obiectiv, să nu atingi numărul de salariați cu dizabilități, obligatoriu legal. În această situație vei datora statului o taxă care poate deveni împovărătoare. Transformă măcar o parte din acest cost într-un avantaj pentru instituția ta.

Extras din legislație: Ministerul Muncii și Protecției Sociale

LEGEA nr. 193 din 21 august 2020, pentru modificarea și completarea Legii nr. 448/2006 privind protectia și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități a modificat definiția unităților protejate și a reintrodus în lege posibilitatea ca jumătate din valoarea vărsămintelor de la persoane juridice pentru persoanele cu handicap neîncadrate să fie utilizată pentru achiziții de bunuri și servicii de la unități protejate.

Potrivit art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea 448/2006 - persoanele juridice cu cel puțin 50 de angajați, dar care nu angajează persoane cu handicap, în proporție de minimum 4% din numărul total de angajați, pot opta să plătească, lunar, către bugetul de stat o sumă reprezentând echivalentul a minimum 50% din salariul de baza minim brut pe țară garantat în plată înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap, iar cu suma reprezentând diferența până la nivelul sumei prevăzute la lit. a) să achiziționeze, pe bază de parteneriat, produse și/sau servicii realizate prin activitatea proprie a persoanelor cu handicap angajate în unități protejate autorizate.

Creasoft este producător român de soluții electronice și software de pontaj și opțional control acces securizat și este lider de piață din 2017. Compania este deținută de antreprenorul Adrian Dinu, unul dintre foștii acționari ai SAS Grup (companie care operează platforma de monitorizare alarma.ro).

În prezent, soluția de pontaj Creasoft permite pontajul clasic cu carduri RFID sau amprentă, pontajul de pe telefonul mobil cu verificarea locului de desfășurare a activității, dar și monitorizarea activității de pe PC pentru angajații în regim de Telemuncă.

Peste 300 de companii cu peste 25.000 de angajați au ales soluția de pontaj Creasoft.

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase

Felul în care pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase internaționale este foarte important și va decide, în cele din urmă, starea în care acestea vor ajunge la destinație.

 

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency
Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Au început înscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, București și pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online.

(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei
(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei

Cum luna lui Mărțișor și-a făcut debutul, iar vremea dă semne de încălzire, dorul de călătorie își face simțită prezența, iar destinațiile autohtone potrivite pentru acest anotimp își așteaptă vizitatorii de toate vârstele.

Recomandări
Unde va fi încarcerat fugarul Cherecheș la sosirea în România. Va sta cu alte două persoane într-o cameră de 19mp
Unde va fi încarcerat fugarul Cherecheș la sosirea în România. Va sta cu alte două persoane într-o cameră de 19mp

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat marţi că fugarul Cătălin Cherecheş va fi adus în ţară, pe cale terestră, el urmând să fie încarcerat la sosirea în ţară la Penitenciarul Rahova, pentru 21 de zile, în carantină.

Victorie în instanță pentru USR, PMP și Forța Dreptei. ÎCCJ a validat înființarea Alianței Dreapta Unită
Victorie în instanță pentru USR, PMP și Forța Dreptei. ÎCCJ a validat înființarea Alianței Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, înființarea Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei), admițând contestația față de decizia Biroului Electoral Central.

LIVE TEXT | Simona Halep - Paula Badosa, azi, de la ora 22:00, în primul tur de la Miami Open. Surpriză uriașă pentru Simo
LIVE TEXT | Simona Halep - Paula Badosa, azi, de la ora 22:00, în primul tur de la Miami Open. Surpriză uriașă pentru Simo

Simona Halep, 32 de ani, va juca, marți, primul meci oficial după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.