De ce s-au prabusit turnurile gemene. Un expert demonteaza teoria conspiratiei

22-09-2011 07:33

WTC

O noua ipoteza stiintifica desfiinteaza teoria conspiratiei potrivit careia turnurile gemene de la World Trade Center au fost demolate prin explozii controlate.

Potrivit martorilor atentatului, mai multe explozii au fost auzite cu putin timp inainte ca cele doua cladiri sa se prabuseasca, luand vietile a peste 3.000 de oameni.

Aceste relatari au dat apa la moara celor care au lansat ideea ca autoritatile americane ar fi pregatit din timp demolarea turnurilor, montand explozibili in interior.

Un expert norvegian, dr. Christian Simensen spune ca, in urma unor experimente, a aflat adevarata cauza a prabusirii cladirilor. Este vorba de o reactie chimica foarte puternica intre aluminiul topit in urma incendiilor cauzate de impactul cu avioanele si apa rece care a inceput sa curga automat din stropitorile montate in tavan.

Reactia a declansat explozii foarte puternice, care au provocat slabirea podelelor de la etajele superioare, acestea prabusindu-se peste etajele pe jos si ducand astfel la distrugerea intregii cladiri.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO