Imaginile care contrazic teoria conspiratiei.De ce s-a prabusit una din cladirile World Trade Center

Ultima actualizare: 01-11-2012 17:03
World Trade Center

Cel mai mare atentat terorist din toate timpurile, cel din 11 septembrie 2001, din New York, este sursa multor controverse. Povesti cu teorii ale conspiratiei sunt inca discutate. Iar zilele acestea a aparut una noua.

Sunt voci care sustin ca atentatul nu a fost comis de al Qaida si ca felul in care s-a prabusit cladirea 7 din complexul World Trade Center este dovada conspiratiei, conform Daily Mail.

Un video aparut pe internet pare sa dovedeasca faptul ca prabusirea cladirii a fost cauzata de caldura intensa data de flacari, si nu de explozivi, asa cum afirma conspirationistii.
 

Filmul arata imagini de aproape ale etajelor inferioare ale cladirii si grinzile de metal care se curbeaza din cauza supraincalzirii. Curbarea metalului a provocat caderea etajelor unul cate unul, ceea ce a dus la prabusirea intregii cladiri.

Videoclipul a fost realizat de un reporter local de stiri, iar in filmare se pot vedea grinzile metalice care se curbeaza din cauza flacarilor de la etajul sase al cladirii.

Nu este clar momentul in care au fost filmate imaginile, insa deoarece cladirea era inca in picioare, se poate crede ca aceasta a fost realizata cu mult timp inainte de prabusire, care a avut loc la ora 5:21 PM.

Reporterul este singura persoana de pe strada, deci evacuarea persoanelor din zona pare a fi finalizata. 

Investigatorii oficiali au spus ca resturile turnurilor de sud si de nord (care s-au prabusit la 9:59AM, respectiv 10:28AM) au provocat daune semnificative cladirii cu numarul 7. Aceasta a ars etaj cu etaj, devenind din ce in ce mai fragila.

Exista inca numeroase teorii ale conspiratiei referitoare la atentatele din 11 septembrie. Unele persoane cred ca Guvernul american a "lasat atentatele sa aiba loc", in timp ce altele cred ca autoritatile au avut un rol mai diabolic si "au intentionat ca atentatele sa aiba loc". 

Iata cateva din teoriile conspiratiei despre atentatul de la 11 septembrie:
 

Niciun avion nu a fost folosit pentru atacuri, deoarece aluminiul din care sunt fabricate acestea nu ar fi putut distruge otelul din care erau construite Turnurile Gemene. Cladirile ar fi fost tinta unor demolari interne controlate.
 

Pentagonul a fost lovit cu o racheta de catre oficialii Guvernului american.
 

Autoritatile au evitat intentionat doborarea avioanelor.
 

Zborul United 93, care s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania, a fost doborat intentionat de avioane ale armatei americane.
 

Agenti israelieni au fost implicati in atacuri, deoarece FBI a prins cinci dintre ei filmand atacurile de pe acoperisul unei cladiri de locuinte si sarbatorind ulterior. 

 

 

Citeste si:

FOTO Suporterii au fost în cantonamentul Stelei să-l pună căpitan pe războinicul Martinovic! Vorbele astea l-au uns pe suflet pe sârb

DROGATUL care l-a făcut K.O. pe Galamaz a dat PRIMELE declaraţii! De ce a intrat pe teren şi care era următorul stelist VIZAT

FOTO Opusul lui Novak Martinovic! Trebuie să vedeţi ce atitudine a avut Mihai Costea în faţa derbedeului care l-a lovit pe George Galamaz

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO