Crima infioratoare in judetul Arad. Un barbat si-a ucis concubina cu 17 lovituri de cutit

05-01-2013 17:39


Crima

 Alcoolul i-a luat mintile unui barbat de 27 de ani din comuna Halmagiu, judetul Arad. Dis de dimineata, a pus mana pe un cutit si a injunghiat-o fara mila pe mama copilului sau.

 Femeia de numai 18 ani nu a avut nicio sansa in fata furiei oarbe a barbatului cu care avea un copil de doi anisori. Cei doi traiau in concubinaj de mai multi ani, insa, in urma cu doua luni, tanara si-a luat inima in dinti si s-a mutat impreuna cu copilul la tatal ei. Era satula de scandalurile pe care le avea cu concubinul.

Barbatul a incercat sa o convinga de mai multe ori, cu forta, sa se intoarca acasa, insa tanara nu a cedat in niciun fel. La fel s-a intamplat si cu o seara in urma, cand, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a facut scandal in tot satul si doar oamenii legii l-au putut calma, insa nu pentru mult timp.


Noaptea i-a alimentat furia si inca din primele ore ale diminetii, barbatul a plecat in graba in Tohesti, a pus mana pe un cutit si, dupa ce a tarat-o pe concubina cu forta pe o strada laturalnica, a injunghiat-o de 17 ori in zona gatului si a spatelui. Copilul de numai doi anisori a ramas fara mama.

In continuare, ancheta continua pentru a se stabili daca barbatul va fi pus sub acuzatia de omor calificat deosebit de grav.
 

Sursa: Pro TV

Tags: crima, arad, alcool,

VIDEO PROTVPLUS.RO