STIRILEPROTV.RO, trafic record in clasamentul SATI al site-urilor de continut din Romania in iulie

StirileProTV.RO

Dupa ce, in luna iunie, www.stirileprotv.ro a fost cel mai accesat website din Romania conform SATI, in iulie a obtinut un trafic record in randul site-urilor de la categoria “stiri generale”, cat si intre toate site-urile de continut. 

Astfel, conform Studiului de Audienta si Trafic pe Internet, 3.338.616 de utilizatori UNICI au accesat www.stirileprotv.ro in luna iulie 2012. Urmatorii clasati in categoria "stirilor generale" sunt 'realitatea.net', 'gandul.info' si 'libertatea.ro'. La categoria stirilor din sport, www.sport.ro ramane in continuare cel mai iubit site de sport din Romania si in luna iulie 2012, inregistrand de asemenea un trafic record, cu 2.384.562 de clienti unici si 44.854.018 de afisari.

www.stirileprotv.ro face parte din grupul Internet ProTV, care a reusit in luna iulie 2012 sa inregistreze un trafic record si cu urmatoarele website-uri: www.perfecte.ro (1,131,026 clienti unici), www.procinema.ro (927,633 clienti unici), www.debarbati.ro (575,763 clienti unici), www.yoda.ro (454,074 clienti unici), www.foodstory.ro (200,048 clienti unici).

Continut premium pentru userii www.stirileprotv.ro

Citește și
Rezultate SATI, martie 2012
STIRILEPROTV.RO ramane site-ul nr. 1 de continut din Romania in clasamentul SATI pe luna martie
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării
 Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, StirileProTv.ro ofera cititorilor continut de tip "premium" de la cel mai important eveniment sportiv al anului. Cel mai accesat site de stiri si continut din Romania (conform datelor oficiale ale SATI) a incheiat o colaborare cu agentia foto oficiala a Jocurilor Olimpice 2012, Getty Images. Impreuna cu Coca-Cola, stirileprotv.ro furnizeaza imagini de inalta rezolutie la adresa: http://panorama.stirileprotv.ro/

Este vorba despre imagini speciale, de tip "panoramic" si "gigapixel", care sunt incarcate zilnic pe pagina dedicata Jocurilor Olimpice, pana la finalul evenimentului. Fotografia panoramica permite utilizatorului sa vizualizeze intreg spatiul din jurul punctului virtual unde a fost efectuata poza, intr-un cadru de 360 de grade pe orizontala si 360 de grade pe verticala. De asemenea, imaginea "gigapixel" se bazeaza pe tehnologia care sincronizeaza mai multe camere pentru a putea produce o imagine gigant, oferind privitorului detalii extrem de mari.

Astfel, este posibil sa descoperiti detalii pe care nu aveati cum sa le remarcati „dintr-o privire”. StirileProTv.ro detine dreptul exclusiv de distributie in Romania a acestor imagini "panoramice" si "gigapixel".

Evenimentele care atras cele mai multe click-uri pe www.stirileprotv.ro in luna iulie 2012 

Informatiile referitoare la testele de evaluare nationala si cele privind examenul de bacalaureat au fost printre cele mai accesate de cititori. De asemenea, suspendarea in Parlament a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si referendumul organizat pentru demiterea acestuia - au fost cele mai accesate teme de politica interna. Un alt eveniment care a strans multe click-uri a fost cel referitor la Adrian Nastase, in timp ce - pe plan economic - efectele crizei politice asupra cursului valutar au ramas permanent in atentia utilizatorilor stirileprotv.ro.

Nu in ultimul rand, evenimentele care au tinut primele pagini ale publicatiilor internationale au fost si in atentia user-ilor stirileprotv.ro: Jocurile Olimpice de la Londra, crimele din Colorado, atentatul din Bulgaria si chiar dezbaterea provocata de descoperirea "particulei lui Dumnezeu" la CERN.

Stiri mobile, pe smartphone sau tableta - iOS si Android

 In ceea ce priveste accesarile de pe platformele mobile, 2.902.036 de afisari si 1.821.589 de vizite au fost inregistrate in luna iulie pe m.stirileprotv.ro, care si-a atras userii cu cele mai noi stiri interne si internationale, dar si cu transmisii speciale LIVE ale evenimentelor. Astfel, m.stirileprotv.ro se claseaza pe locul 3 in topul SATI al mobisite-urilor din Romania, dupa m.sport.ro ( cu 8.528.421 de afisari si 2.905.863 vizite) si m.gsp.ro. De altfel, succesul stirileprotv.ro in mediul online a fost consolidat in luna iulie si de numarul foarte mare al persoanelor care au descarcat aplicatiile speciale pentru smartphone si tableta, Android si iOS.

Peste 80.000 romani detinatori de iPhone, iPad si iPod urmaresc stirileprotv.ro pe aceste device-uri Apple, in timp ce peste 107.000 de useri folosesc Android pentru a primi cele mai importante informatii si pentru a fi notificati in timp real cu stiri de tip "breaking news".

Lider pe Facebook la "Stiri generale" in Romania

Site-ul StirileProTV.ro a fost confirmat in pozitia de lider si pe cea mai utilizata retea de socializare din lume, Facebook. Conform Facebrands.ro, peste 276.000 de fani au dat "LIKE!" spectacolului vietii si al stirilor, fiind numarul 1 in clasamentul paginilor incluse la categoria "Stiri generale". Pe Facebook, fanii sunt la curent in timp real cu cele mai noi stiri postate pe site, interactioneaza cu echipa www.stirileprotv.ro si se implica in sondajele si chestionarele lansate pe teme de interes general. Cel mai mare succes in luna iulie de pe Facebook s-a inregistrat cu ajutorul aplicatiei "Referendum 2012: Esti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?", care a strans peste 35.000 de voturi.

ProTV NEWS - online news channel

 Site-ul celui mai puternic program de news din Romania, www.stirileprotv.ro, ofera incepand din luna iulie, spectacolul vietii LIVE pe internet. Cu doar un click, ai acces, in fiecare zi, la un continut video si editorial de tip "premium": programele Stirilor ProTv, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari IN DIRECT ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei. Utilizatorii www.stirileprotv.ro pot, de asemenea, sa urmareasca emisiunile si campaniile marca Stirile ProTV: “Romania, te iubesc”, “I Like IT”, “Dupa 20 de ani”, “vremea”, “Stirile din sport”, dar si "Apropo TV”, productie foarte apreciata de telespectatorii ProTV.

ProTv News este disponibil din luna iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Primul eveniment major acoperit in intregime LIVE pe noul canal online care emite pe www.stirileprotv.ro, a fost Referendumul organizat pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu.

Corespondentii ProTv au transmis LIVE imagini si au relatat din cele mai importante locuri. 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Stirileprotv.ro, site-ul cu cei mai multi unici la nivel de zi si de luna
Stirileprotv.ro, site-ul cu cei mai multi unici la nivel de zi si de luna

Record multiplu in luna iunie pentru Stirileprotv.ro si grupul Internet ProTV din care face parte. Lider in topul general al site-urilor pentru a treia luna consecutiv,

STIRILEPROTV.RO ramane site-ul nr. 1 de continut din Romania in clasamentul SATI pe luna martie
STIRILEPROTV.RO ramane site-ul nr. 1 de continut din Romania in clasamentul SATI pe luna martie

Dupa ce, in luna februarie, www.stirileprotv.ro a fost desemnat de SATI cel mai accesat website din Romania, acelasi rezultat a fost inregistrat si luna trecuta, in randul site-urilor de "continut" si de "stiri generale".

Peste 2.900.000 de romani au facut site-ul StirileProTV.ro lider in clasamentul SATI in februarie
Peste 2.900.000 de romani au facut site-ul StirileProTV.ro lider in clasamentul SATI in februarie

In luna februarie 2012, site-ul www.StirileProTV.ro a fost pe locul 1 in clasamentul site-urilor din Romania, potrivit Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (www.sati.ro).

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.