Esti de acord cu demiterea lui Basescu? Intra aici si voteaza la Referendum Stirileprotv.ro

19-07-2012 16:50

referendum stirileprotv.ro

"Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei Traian Basescu?". Inainte de a intra in cabina de vot pe 29 iulie, foloseste aplicatia Referendum Stirileprotv.ro si raspunde daca vrei sau nu ca presedintele Romaniei sa fie demis.

Site-ul Stirileprotv.ro te pregateste pentru votul de la referendum! www.stirileprotv.ro a lansat aplicatia prin care romanii isi pot exprima opinia in cazul demiterii presedintelui, printr-un simplu vot virtual.

Departe de caldura de afara si de cozile de la urnele de votare, tot ce va trebuie ca sa puteti accesa aplicatia Referendum Stirileprotv.ro este un cont de Facebook.

Cu un click ati votat la Referendum Stirileprotv.ro. Procesul de votare este extrem de simplu. Trebuie sa raspundeti la intrebarea "Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu?", aceeasi intrebare care va fi regasita si pe buletinul oficial de vot de la referendum, utilizand una dintre cele 3 variante de votare: "Da", "Nu" si "Nu merg la vot".

Rezultatele de la Referendum Stirileprotv.ro vor fi inregistrate in timp real.

INTRA AICI SI VOTEAZA DACA ESTI SAU NU DE ACORD CU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU, IN APLICATIA REFERENDUM STIRILEPROTV.RO

ATENTIE: Sondajul de la "Referendum Stirileprotv.ro" reprezinta opiniile vizitatorilor site-ului www.stirileprotv.ro si nu sunt rezultate oficiale ale nici unei institutii.
 

Rezultatele de la Referendum 2012 le vei putea afla pe www.stirileprotv.ro

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO