ULUITOR! Un pusti de 12 ani ii da clasa lui Lady Gaga!

Ultima actualizare: 01-11-2012 14:56

Greyson Michael Chance ar putea fi urmatorul superstar al planetei! Versiunea lui la hitul “Paparazzi” al lui Lady Gaga a strans (numai pana acum!) aproape 6.000.000 de accesari pe YouTube.

La numai 12 ani, baiatul din Oklahoma, devenit senzatie pe Internet peste noapte, are sanse serioase sa fie urmatorul Justin Bieber. Insa, mai aratos, si mult mai talentat!

Greyson Michael Chance a fost filmat cantand piesa “Paparazzi” la pian, in timpul festivalului de muzica la un liceu din Edmond.

Si chiar daca are propriul canal YouTube, unde a postat videouri in care canta piese compuse chiar de el, inima baiatului apartine lui Lady Gaga.

“Lady Gaga este o ciudata, dar are foarte mult talent, iar stitul ei seamana cu ce mi-ar placea si mie sa cant cand voi mai inainta in varsta”, a scris Greyson pe YouTube.

Iar admiratorii nu au intarziat sa apara. Pe langa colegele de scoala, impresionati pana peste cap de micul muzician sunt si fanii de pe Internet, care i-au creat un fanclub pe Facebook.

Nici Hollywood-ul nu putea sa nu se incline in fata talentului lui Greyson! Ellen DeGeneres l-a invitat in emisiunea ei, joi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!