U2 IN ROMANIA! Primaria negociaza organizarea concertului pe Lia Manoliu!

07-01-2011 00:00


U2 ar putea concerta in luna septembrie pe noul stadion national "Lia Manoliu", in cazul in care discutiile cu promotorul formatiei se vor concretiza, a declarat directorul Directiei de Investitii din Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.

Teoretic, negocierile cu irlandezii de la U2 sunt avansate.

Practic, oficialii dau de inteles ca o trupa de talia U2 are pretentii financiare ridicate, mai ales daca este in afara unui calendar programat.

Discutiile au inceput inca de acum doua luni, iar in septembrie agenda trupei ar fi libera.

Lista trupelor care ar putea canta in septembrie pe stadionul Lia Manoliu e mai mare, a spus Hreapca pentru Stirile ProTV, dar dintre numele negociate nu face parte Hanna Montana, asa cum se vehiculase.

Pretul biletelor se va incadra in linia europeana a unui astfel de eveniment, estimeaza Hreapca, adica intre 25 si 80 de euro. Mai multe detalii despre pretul biletelor gasiti pe www.incont.ro.

Cel mai recent turneu mondial al grupului a fost lansat pe 2 martie 2009 si este, potrivit specialistilor, cel mai scump din istorie. Fiecare concert a generat in medie incasari de 7 milioane de dolari si a fost urmarit de aproximativ de 70.000 de oameni- un record in domeniu.

Pe de alta parte, si romanii ii asteapta de ani de zile pe irlandezi, asa cum astepta si un stadion grandios. Stadionul Lia Manoliu va fi gata in vara si va avea o capacitate de 55.000 de locuri. Complexul va fi inaugurat in luna august cu super meciul Romania - Argentina. Primaria capitalei pune un milion de euro la bataie pentru promovarea arenei care ar trebui sa gazduiasca finala Europa League din 2012.

Vezi cum va arata stadionul Lia Manoliu care va fi inaugurat in august 2011 cu meciul Romania-Argentina!

Ai fost la un concert U2? Trimite-ne fotografii sau filmulete cu experienta ta!

U2 devine trupa cu cele mai mari incasari din lume

Un concert de povestit nepotilor: U2 la Milano!

 

Sursa: Pro TV

Tags: u2,

VIDEO PROTVPLUS.RO