Loredana, despre muzica, chiloti si calatorii

Loredana

“Tzuki” este titlul celui mai nou album al ei lansat, impreuna cu MediaPro Music, inainte de Sarbatori. Iar diva ne promite ca lenjeria intima care poarta acelasi nume “are umor, culoare si e cool”.


Insa pentru Loredana acesta este doar primul proiect al anului care abia a inceput.

- Al catelea album este cel pe care l-ai lansat de curand? 

Tzuki este al 14-lea. M-am inspirat din orice pentru el. L-am inregistrat la New York - un oras care la fiecare pas spune o poveste. M-am inspirat din povestile mele personale. As fi vrut sa pun mai multe melodii pe acest album, dar n-am vrut sa le concurez. Toate sunt piese de sine statatoare, oricare dintre ele poate fi un hit si am considerat ca mai bine pastrez cealalta doza pentru urmatorul album. Fiecare melodie de pe acest material are o poveste extraordinara si de aceea imi doresc sa spun pe site-ul meu povestea fiecareia dintre ele.

- Dar chiloteii ce legatura au cu albumul? 

Mi-am dorit ca toti cei care asculta albumul sa se simta bine, sa fie fericiti, sa se distreze si m-am gandit ca ar fi nostim ca atunci cand apare pe piata sa lansez si o colectie de lenjerie intima cu I.D. Sarrieri. Iulia Dobrin a fost incantata si a sustinut aceasta idee.
Pentru ca Tzuki a fost lansat inainte de Sarbatori, am zis ca cel mai bine ar fi ca acesti chilotei sa fie de culoare rosie, sa fie chiloteii norocosi pe care sa ii porti de Craciun si de Revelion. Sunt primii chiloti unisex din Romania si doresc sa lansez o intreaga linie Tzuki care sa aiba umor, culoare si sa fie cool.

Citește și
Loredana
Loredana si-a facut debutul in moda!
Mesajul surprinzător al lui Vladimir Putin pentru poporul rus. De ce se teme liderul de la Kremlin

- Arati mereu spectaculos. Cate tinute iti cumperi in fiecare sezon? 

Nu cumpar reviste de moda, nu sunt o impatimita a site-urilor sau a televiziunilor de specialitate. Tot pe strada ma inspir, indiferent daca ma aflu in Brazilia, la Urziceni sau la Londra. Am norocul sa calatoresc mult si, de oriunde ajung, incerc sa pastrez o amintire: un obiect, o haina, un accesoriu, toate acestea ma ajuta sa leg povestile cu muzica.
Am piese vintage cu o intreaga istorie in spate, am accesorii rare sau haine luate de pe strada: o caciula sau o pereche de cercei. Asta nu inseamna ca nu ador designerii care ne seduc in fiecare sezon, insa incerc sa pastrez ceva personal in felul in care combin si “orchestrez” hainele.

- Care au fost realizarile cele mai importante din 2008, alaturi de albumul Tzuki

O sa incep cu Fire and Ice, film in care am jucat, care s-a lansat in America si a fost deja difuzat de PRO TV. Si, bineinteles, rolul Rodia din telenovela Regina, impreuna cu melodia omonima, care a ajuns imediat la inimile telespectatorilor, nu poate sa fie decit o mandrie pentru mine.

- Unde ai calatorit in 2008 si ce destinatii visezi pentru 2009? 

Am facut naveta Bucuresti - New York pentru a mixa si masteriza albumul, am avut un turneu in America impreuna cu orchestra mea, Agurida, am fost in Brazilia intr-o vacanta de vis. Acolo s-a nascut si o piesa, Mais uma Caipirinha. Am mai fost in Franta, la Paris, intr-o minivacanta cu Elena.

In 2009, as vrea sa merg iar in Brazilia, mai ales pentru ca vreau sa imi perfectionez limba portugheza si numai acolo o inveti cel mai bine. Mi-as mai dori sa ajung in Australia, Japonia, poate in China, nu se stie. As mai vrea sa merg la Las Vegas, la festivalul lui Dennis Hopper. In 2008 nu am ajuns si este deja o traditie pentru mine sa merg la acest eveniment, asa ca anul acesta nu vreau sa il ratez.

Citeste restul interviului in Pro Tv Magazin.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Citește și...
Vezi aici imagini de la making of
Vezi aici imagini de la making of "Fire and Ice"

Filmul ne spune povestea lui Gabriel, un cavaler neinfricat, care porneste la lupta intr-o vreme in care dragonii ameninta doua regate aflate la margine de continent.

Loredana si-a facut debutul in moda!
Loredana si-a facut debutul in moda!

Marti, artista a lansat o linie de lenjerie botezata "Tzuki", dupa numele celui mai nou album al ei.

O zi din viata Loredanei, Rodia din telenovela
O zi din viata Loredanei, Rodia din telenovela "Regina"!

Loredana este o diva, mereu altfel, surprinzatoare, stralucitoare, originala. Este de peste 20 de ani in showbiz si e mai proaspata ca oricand.

Recomandări
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București
Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, a avut loc, luni, în România. Seismul s-a resimţit şi la Bucureşti.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.