Despartire cu parfum de opera! Soprana Angela Gheorghiu divorteaza

Ultima actualizare: 07-11-2012 10:34

Soprana a anuntat oficial ca a hotarat sa se desparta de sotul ei, vestitul tenor italian Roberto Alagna. Cei doi pun astfel capat unei casnicii tumultoase, despre care abia acum aflam ca i-a tinut mai mult departe unul de celalalt, decat impreuna.

In urma cu 13 ani, cand si-au unit destinele, erau vazuti de public si critici ca un cuplu mitic. Vraja insa s-a sfaramat teatral si i-a facut sa isi piarda din delicatete in interviurile acordate recent presei straine.

Dragoste, gelozie, faima si regrete. Patru vorbe la care se rezuma o casnicie ce parea de basm.

Ea, o soprana din Romania de o frumusete rupta parca din frescele italiene. El, un tenor italian cu aer de Don Juan. Amandoi cu voci dumnezeiesti, dar si cu personalitati dificile.

Greu de stiut cum isi vorbesc Angela si Roberto. Sau daca mai fac asta. Cert este ca in presa nu ezita sa isi arunce vorbe taioase precizand insa fiecare ca inca tine la celalalt. Anuntul divortului a aparut, scurt, pe pagina de internet a Angelei Gheorghiu si a fost preluat rapid de marile agentii de presa.

Se pare ca soprana a intentat divortul cu cateva luni in urma, dar nu l-a facut public sperand intr-o reconciliere.

Roberto Alagna a dat nu unul, ci doua interviuri pe tema casniciei cu Angela. Primul e nostalgic si nu lasa urma de indoiala. Cel putin la un moment dat, intre cei doi a fost doar amorul: "Angela a fost ingerul meu, pentru ca m-a salvat. Datorita ei am continuat sa cant. Acum insa lucrurile nu merg prea bine. Ii respect dorinta. Daca asa vrea ea, eu sunt de acord. Dar o voi iubi intotdeauna", a declarat Roberto.

Insa, ca de fiecare data cand doi oameni se despart, exista si o parte intunecata. In al doilea interviu, Alagna marturiseste ca, dincolo de mariaj, a avut si va avea mereu o dragoste secreta - muzica de opera.

De partea sa, Angela crede ca intre ea si Roberto a aparut dusmanul oricarei relatii - gelozia. Asta, dupa ce soprana a cantat indelung alaturi de Jonas Kaufmann, unul dintre cei mai buni tenori ai momentului, care, intamplator sau nu, este si un barbat foarte atragator: "Am inceput sa cant cu altii si in mintea lui Roberto e gelozie. Sunt o buna colega, incerc sa-l sustin. Dar in acelasi timp sunt o cantareata de opera si vreau un rezultat bun cu toata lumea - daca altii vor sa cante cu mine, incerc sa le ofer acelasi lucru", a spus soprana.

Intrebata ce va face ca sa rezolve aceasta situatie, Angela Gheorghiu a avut un raspuns fara echivoc: "Viata trebuie sa continue. Eu trebuie sa ma simt libera."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO