"This is it", single-ul lui Michael Jackson, vechi de 26 de ani!

13-10-2009 00:00


Michael Jackson

Ultima melodie a lui Michael Jackson,"This is it", promovata ca fiind o piesa originala, este de fapt o preluare a unui cantec compus in urma cu 26 de ani.

Single-ul a fost realizat sub titlul "I Never Heard" de Paul Anka, in colaborare cu megastarul. Piesa urma sa fie inclusa pe un album al lui Anka, insa cei doi nu s-au mai inteles, iar Jackson a pastrat casetele master, Paul Anka primind inregistrarea cantecului.

Piesa a fost insa lansata in 1991, Paul Anka permitandu-i unui cantaret portorican necunoscut, Sa-Fire, sa o interpreteze.

Atat "I Never Heard" cat si "This Is It" contin aceeasi parte vocala si aceleasi acorduri de pian, singura diferenta este ca piesa lansata luni cuprinde si cateva efecte noi si backing vocals realizate de fratii lui Michael Jackson.

Paul Anka a amenintat ca va da in judecata compania care administreaza averea lui Michael Jackson daca nu i se recunosc meritele si nu va primi o parte din incasarile generate de aceasta piesa.

Administratorii averii megastarului au acceptat sa ii plateasca 50% din incasari.

"Au inteles ca a fost o greseala si ca este cantecul meu. Voi primi 50% din intregul proiect, ceea ce reprezinta o intelegere echitabila", a declarat Paul Anka.

Pe www.profm.ro poti compara cele doua piese: "This is It" si "I Never Heard"

"This Is It", ultima melodie a lui Michael Jackson! Ascult-o AICI!

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO