Ultimele clipe ale lui Prince, Paris si Blanket la capataiul lui Michael

Paris Jackson

Exultau la gandul ca vor pleca intr-o excursie la Londra, pentru a-si vedea tatal live. Insa, cand ceasul a aratat ora 12:15 pm (ora Los Angeles-ului), a zilei de 25 iunie, cei trei copii ai lui Michael il vedeau ingroziti cum moare.

Kai Chase este femeia care le-a stat alaturi in acele momente dramatice si pentru prima oara de la moartea megastarului a acordat un interviu impresionant tabloidului britanic The Sun, povestind cum a incercat sa-i linisteasca pe copii in timp ce tipau socati de ceea ce vedeau.

“Ne-am rugat ca totul sa fie bine, dar eu stiam si cred ca stiau si ei ca Michael murise”

“A fost ca si cand un ciocan ar fi sfaramat Soarele si totul s-a scufundat in intuneric”, spune Kai.

Paris si Prince au dat buzna in dormitorul tatalui lor si au asistat la o scena cutremuratoare. Doctorul Conrad Murray incerca o resusicare de urgenta a lui Michael. Timp de 15 minute, scurse pana cand a venit echipa de paramedici, Kai a incercat sa-i protejeze pe copii cum a putut de imaginile ingrozitoare.

Citește și
Earnest Valentino
“Happy Hour” si Earnest Valentino aduc un omagiu lui Michael Jackson
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Isi aminteste: “Toti cei trei copiii au fugit la mine, plangand isteric. Prince urla: “Tati, tati, ce se intampla cu tine?”, in timp ce Paris striga intruna “Tati, tati, tati”.

“I-am strans la piept, le-am unit mainile intr-un cerc si apoi le-am spus: “Rugati-va cu mine cu totii!”, si ne-am rugat cu voce tare ca Dumnezeu sa faca o minune. Am spus: “Doamne, tine-l pe tata sanatos si fa ca totul sa fie in regula!”, dar eu stiam si cred ca si ei stiau ca el murise”.

Kai, care inca ii mai viziteaza pe copiii lui Jackson, a lucrat ca bucatar personal al familiei in casa inchiriata in Holmby Hills, LA, cu patru luni inainte ca Michael sa moara.

“Remember The Time” este piesa preferata a copiilor lui Michael

Pentru prima data, ea a facut dezvaluiri induiosatoare despre ultimele luni petrecute de Jackson alaturi de copiii lui.

Ea a marturisit ca micutii inca mai asculta melodiile tatalui lor, iar cel mai iubit cantec este “Remember The Time”, lansat in 1992. Aceasta, in vreme ce Paris se uita nonstop la inregistrari cu tatal ei.

“Paris este o mare iubitoare de animale si de natura, asa ca am facut tot posibilul sa construim o ferma pentru melci. Prince, care anul trecut avea 12 ani, este indragostit de citit si ii plac foarte tare filmele. Petrecea ore intregi facand filme de animatie, folosind merele din bucatarie. Si Blanket era atat de amuzant! Michael construise un cinematograf pentru copii si avea ore speciale pentru ei”, isi aminteste cu placere Kai.

Kai Chase a mai povestit ca lui Jackson ii placea sa-si vada copiii urmarind filme alb-negru, iar la un moment dat, Blanket a devenit fan al filmului cu gangsteri din 1930, “The Public Enemy”.

“Venea in bucatarie pretinzand ca este James Cagney, imitand perfect vocea lui de gangster. Era foarte amuzant, mai ales ca avea doar sapte ani”.

Michael imi facea multe farse. Avea un simt al umorului nebun

Kai a dezvaluit ca Michael petrecea ore in sir organizand “Este timpul tatalui” cu copii, momente in care ii facea o multime de farse.

Pe una dintre ele nu si-o poate scoate din minte. Era in bucatarie si copiii au venit la ea spunandu-i ca prietenul ei tocmai venise in vizita. “M-am dus sa vad si cand colo “deghizasera” un manechin al domnului Jackson. Arata atat de real, incat am sarit de bucurie. Domnul Jackson statea ascuns dupa un scaun si a sarit de acolo, spunandu-mi “Te-am pacalit!”. Adora genul asta de farse”.

Cirque du Soleil pentru aniversarea lui Paris

Paris pur si simplu a izbucnit in lacrimi de fericire cand tatal ei i-a organizat o petrecere surpriza de ziua ei, cu numai doua luni inainte de a muri. Jackson i-a angajat pe cativa membri ai faimoasei trupe de circ Cirque du Soleil, pentru o reprezentatie.

A fost unul dintre momentele magice, filmate de unul dintre bodyguarzi. “Stiu ca Paris pastreaza caseta aia aproape de inima ei ca sa se uite la ea si sa-si aminteasca de tatal ei”, spune Kai.

Londra era orasul preferat al lui Michael

Kai care nu are copii a mai povestit cum Paris, Prince si Blanket exultau de fericire la gandul ca se vor duce la Londra sa-si vada tatal live pentru prima oara.

"Michael adora Marea Britanie si avea un loc special in inima lui pentru aceasta tara, Regina Elisabeta a II-a si muzica britanica. Ii placeau pestele si chipsurile. Londra era unul dintre locurile lui preferate din lume. Chiar in ultima saptmana de viata, Michael a organizat cateva seri cu specific englezesc pentru copiii lui. Au ascultat The Rolling Stones si Beatles, ceea ce a fost placerea lui Paris, ea fiind un mare fan Stones”, a adaugat Kai.

Michael parea foarte obosit in ultimele saptamani de viata

Kai a mai dezvaluit ca Jackson arata din ce in ce mai obosit in ultimele saptamani dinainte sa moara si ca erau multi oameni si multe lucruri care puneau din ce in ce mai multa presiune pe el. “Arata obosit, iar repetitiile erau grele. Insa, tot mai gasea o energie imensa pentru copii”.

Copiii au fost atat de atasati de Kai, incat ii scriau scrisori de multumire pentru felul in care le gatea si pentru cadourile pe care le facea prietenilor lor. “Am sa pastrez scrisorile alea aproape de sufletul meu pana cand am sa inchid ochii. Nu am cuvinte sa descriu cat de speciale sunt”, a incheiat Kai.

Nu uitati ca in acest weekend, pe MTV puteti urmari un maraton de emisiuni dedicate celebrarii unui an de la moartea megastarului. Weekend-ul special se va numi 'M Is For Michael - Remember MJ'!

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
Michael Jackson a produs un miliard de dolari chiar si dupa moarte
Michael Jackson a produs un miliard de dolari chiar si dupa moarte

Michael Jackson ramane in continuare o mina de aur pentru urmasii sai. Acestia au castigat de la decesul artistului si pana acum, datorita megastarului, aproximativ un miliard de dolari.

“Happy Hour” si Earnest Valentino aduc un omagiu lui Michael Jackson
“Happy Hour” si Earnest Valentino aduc un omagiu lui Michael Jackson

Anul trecut moartea neasteptata a lui Michael Jackson a cutremurat o lume intreaga si a lasat un gol imens in sufletele a milioane de fani. La un an de la disparitia Regelui muzicii pop, “Happy Hour” ii dedica acestuia o intreaga editie.

Recomandări
Cum a decurs Învierea Domnului în bisericile din țară. „Învierea înseamnă lumină, înseamnă să fim mai buni între noi”
Cum a decurs Învierea Domnului în bisericile din țară. „Învierea înseamnă lumină, înseamnă să fim mai buni între noi”

Bisericile din toată țara au fost pline de credincioși care au primit lumina sfântă - acel miracol al Învierii care ne amintește în fiecare an că nu suntem singuri.

Bisericile din București au fost neîncăpătoare pentru cei care au venit să ia lumina sfântă. ”Simt că sunt binecuvântată”
Bisericile din București au fost neîncăpătoare pentru cei care au venit să ia lumina sfântă. ”Simt că sunt binecuvântată”

A fost acea noapte din an în care creștinii ortodocși, dar și cei greco-catolici, au privit cu bucurie spre cer, de unde au primit vestea cea mare. Hristos a Înviat!

 

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.