“Happy Hour” si Earnest Valentino aduc un omagiu lui Michael Jackson


Ultimul update: Luni 15 Octombrie 2012 03:55
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Earnest Valentino

Anul trecut moartea neasteptata a lui Michael Jackson a cutremurat o lume intreaga si a lasat un gol imens in sufletele a milioane de fani. La un an de la disparitia Regelui muzicii pop, “Happy Hour” ii dedica acestuia o intreaga editie.

Pe 24 iunie, in platoul emisiunii de la Pro Tv, Catalin Maruta il va avea invitat pe Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson.

Joi seara, la “Happy Hour”, muzica megastarului va rasuna inca o data, vor curge amintiri despre el, iar invitatul lui Maruta va reinvia miscarile inconfundabile cu care Michael reusea sa captiveze si sa fascineze o lume intreaga.

Catalin Maruta va sta de vorba cu Earnest Valentino despre cum s-a scurs pentru el ultimul an, despre cum l-a marcat disparitia lui Michael, despre amintirile pe care le are despre megastar, dar si despre cum isi traieste viata acum, ca imagine fidela a unui geniu disparut.

Joi seara, in platoul ”Happy Hour”, se vor afla si cei mai fani dintre fanii lui Michael, cei care s-au inscris la castingul lansat pe http://concurs.protv.ro/casting si pe siteul happyhour.ro.

Saptamana trecuta show-ul de la Pro Tv a lansat o provocare celor care l-au iubit pe Michael Jackson: sa isi lase pe pagina de casting datele personale si sa raspunda la intrebarea “De ce vrei sa il cunosti pe Earnest Valentino?”.

Cei mai infocati admiratori au fost alesi de echipa ”Happy Hour” si se vor afla in platoul emisiunii, pe 24 iunie, unde au ocazia sa se intalneasca cu sosia oficiala a regelui muzicii pop.

Sursa: Happy Hour

VIDEO PROTVPLUS.RO