Michael Jackson a produs un miliard de dolari chiar si dupa moarte

24-06-2010 00:00


Michael Jackson

Michael Jackson ramane in continuare o mina de aur pentru urmasii sai. Acestia au castigat de la decesul artistului si pana acum, datorita megastarului, aproximativ un miliard de dolari.

De pe 25 iunie 2009, de la decesul lui Michael Jackson, s-au vandut circa 24 de milioane de albume cu muzica sa, iar din tonurile de apel descarcate in intreaga lume au mai intrat in cont, sub forma de drepturi de autor, circa 3.3 milioane de dolari.

Alte sute de milioane de dolari au fost facute din vanzarile de produse promotionale si biletele pentru documentarul "This Is It".

In urmatorii ani cei de la Sony vor scoate pe piata inca 10 albume ale artistului, cu melodii in premiera, care vor mai aduce alte milioane in conturile mostenitorilor lui Jackson.

Michael Jackson a murit in resedinta sa din Los Angeles, dupa o supradoza de medicamente. El se pregatea sa aiba o serie de concerte la Londra, menite sa marcheze revenirea sa pe scena muzicala, dupa o pauza de 12 ani.

In acest weekend la MTV puteti urmari un intreg maraton de emisiuni dedicate lui Michael Jackson in "Weekend special Michael Jackson".

Sursa: AFP

VIDEO PROTVPLUS.RO