Premiera! Copiii lui Michael Jackson au vorbit despre tatal lor VIDEO

Ultima actualizare: 25-08-2012 11:49
Paris Jackson

Pentru prima data de la moartea lui Michael Jackson, cei trei copii ai megastarului au acordat un interviu televizat in cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey. Paris, Prince si Blanket au vorbit deschis despre tot ceea ce a insemnat tatal lor pentru ei.

Cei trei copii au fost filmati impreuna cu bunica lor, Katherine Jackson, care este si tutorele lor oficial. La interviul filmat la resedinta din Los Angeles a familiei Jackson a participat si Joe Jackson, tatal artistului.

Cea mai comunicativa s-a dovedit a fi Paris, care si-a amintit cu mare drag de tatal ei.

"Simt ca nimeni nu a inteles ce tata bun a fost. Cred ca era si cel mai bun bucatar din lume. Era un tata normal. Facea cea mai buna paine prajita", a povestit Paris Jackson, in varsta de 12 ani.

Aceasta a mai declarat in interviul acordat lui Oprah ca  voalul pe care il purta in public era uneori destul de incomod, insa stie ca tatal lor incerca sa ii protejeze.

"A incercat sa ne creasca fara ca noi sa stim cine era el, insa acest lucru nu prea i-a reusit", a spus fata.

Paris a marturisit ca isi doreste sa devina actrita.

"Mi-ar placea sa devin actrita cand voi fi mare. Uneori faceam numere de improvizatie. Faceam acest lucru cu tatal meu", si-a amintit fata.

Fratele ei, Prince, in varsta de 13 ani, a povestit ca adora jocurile video si sportul si ca isi doreste sa devina regizor si producator de film atunci cand va fi mare.

La randul ei, Katherine Jackson a marturisit ca toti cei trei copii vorbesc foarte mult despre tatal lor.

"Paris este foarte emotiva. Vorbeste tot timpul despre el. Peretii din dormitorul ei sunt plini cu poze ale lui Michael", a declarat mama megastarului.

Katherine a mai spus ca ziua in care Michael a murit a fost "cea mai cumplita" din viata ei.

"Stiti ce mi-a sfasiat inima cel mai mult in acea zi? Atunci cand medicii de la spital ne-au spus: «Gata, acum puteti sa plecati», iar Paris m-a intrebat: «Bunico, unde mergem?»", a declarat Katherine Jackson.

Femeia a recunoscut si faptul ca atat Michael cat si fratii lui erau loviti din cand in cand de tatal lor.

In apararea sa, Joe Jackson a spus ca a fost mai dur atunci cand a venit vorba de educatia copiilor, dar ca acest lucru i-a tinut departe de probleme.

"I-am crescut bine. Niciunul dintre ei nu a ajuns la inchisoare", a precizat Joe in cadrul interviului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO