Inregistrarile de la repetitii ar putea sterge datoriile lui Michael!

03-07-2009 00:00


Michael Jackson

Organizatorii concertelor pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra au declarat ca inregistrarile audio si video de la repetitiile starului ar putea sa genereze incasari de sute de milioane de dolari, putand sa stearga datoriile lui!

Randy Phillips, directorul AEG Live, a declarat ca firma pe care o conduce a inregistrat suficiente cantece ale lui Michael Jackson pentru a lansa doua albume si suficient material video pentru un film, un DVD sau chiar ambele, cu imaginile de la recentele repetitii ale megastarului, care se pregatea intens pentru cele 50 de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina la O2 Arena din Londra, din iulie.

Randy Phillips a mai precizat ca moartea cantaretului va obliga, probabil, firma care administreaza averea starului sa plateasca cele 25 de milioane de dolari pe care compania AEG le-a alocat cheltuielilor de productie ale show-urilor londoneze si cheltuielilor starului inainte de concertele de la Londra.

"Daca ne facem cu totii bine treaba, am putea sa strangem, probabil, cateva sute de milioane de dolari doar din inregistrarile de care dispunem. Societatea lui ar putea sa isi achite toate datoriile si sa mearga mai departe", a explicat Randy Phillips.

 

 

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO